Κυριακή 13 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΣΚΕΨΕΙΣ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΑΠΟΨΕΙΣ

Αγαπητέ «Ρίζο»

Ψήφο στους συνδιασμούς που στηρίζει το ΚΚΕ

Ο παλαίμαχος αντιστασιακός Νίκος Καλοπίτας, από το Χρυσσό Φωκίδας, κάτοικος Αργυρούπολης Αττικής, με επιστολή του απευθύνεται σ' όλους τους αγωνιστές -τριες των ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΕΠΟΝ - ΔΣΕ, στους φίλους και φίλες, πατριώτες των νομών Βοιωτίας, Φωκίδας, στους συγχωριανούς του και τους καλεί να ψηφίσουν τους υποψήφιους αγωνιστές που προτείνει και στηρίζει το ΚΚΕ.

«Οι υποψήφιοι - καταλήγει στο γράμμα του - που στηρίζει το ηρωικό κόμμα μας, το ΚΚΕ, είναι αγωνιστές, που κάθε μέρα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, δίπλα στον αγωνιζόμενο λαό, για τη λύση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες, εργάτες, μικροεπαγγελματίες και οι νεολαίοι. Η νίκη θα 'ναι δική μας. Γεια χαρά».

Υποτιμούν τη νοημοσύνη μας

Σαράντης Πιτσάς. Αθήνα. Εξαρθρώσαμε την τρομοκρατία! «Και τώρα τι θα γίνουμε χωρίς βαρβάρους;», όπως λέει και ο Καβάφης.

Αυτό το «θέατρο», που παίζουν, το έχουμε ξαναδεί. Το κοινό το παρακολουθεί από την τηλεόραση, απλώς για να περνά την ώρα. Οι «πρωταγωνιστές» σ' αυτό το θέατρο είναι γνωστές φίρμες δημοσιογράφων, δικηγόρων, πολιτικών, «ειδικών» αναλυτών κ.ά. Είναι οι «προστάτες» μας, το «έργο» τους πουλάει και το κατεστημένο κάνει καλά τη δουλίτσα του. Από την άλλη, δε, μεριά, η ακρίβεια καλπάζει συνεχώς και οι άνεργοι αυξάνονται. Τα ναρκωτικά έχουν μπει ακόμα και στα δημοτικά σχολεία και η υπόσχεση των ιθυνόντων για μια ανθρώπινη σύνταξη αποδείχτηκε ότι ήταν απάτη. Οσο για την ιμπεριαλιστική τρομοκρατία που ασκούν παγκόσμια οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, οι «πρωταγωνιστές» δε λένε κουβέντα.

Πιστεύω ότι το σίριαλ αυτό τράβηξε πολύ μακριά και πρέπει όλοι αυτοί οι «πρωταγωνιστές» των τηλεοπτικών παραθύρων να πάψουν να υποτιμούν τη νοημοσύνη του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ