Κυριακή 13 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εσπασαν εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα»

Ανησυχία έχει προκαλέσει η δυναμική του συνδυασμού «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα», που με επικεφαλής τον Αγάπιο Σαχίνη διεκδικεί την ψήφο του λαού για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, άγνωστοι έσπασαν το εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού στο Ε΄ Διαμέρισμα. Οι δράστες φαίνεται πως έδρασαν παράλληλα και σε άλλα σημεία, αφού επίσης κατέβασαν το πανό της παράταξης μπροστά από το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Κώστα Δρούτσα επί της Μοναστηρίου και μάζεψαν σχεδόν όλα τα ταμπλό του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Μπουτάρη.

Στο μεταξύ, εναντίον του υποψηφίου δημάρχου της Σιάτιστας Μιχάλη Καταμπατζιά επιτέθηκαν το βράδυ της Παρασκευής δύο αδέλφια, οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, «αγανακτισμένοι» από την πορεία του συνδυασμού της «Δημοκρατικής Αγωνιστικής Πορείας» που διεκδικεί με αξιώσεις τη διοίκηση του δήμου.

Γνωστοί παράγοντες της Σιάτιστας, γουνοποιοί, στράφηκαν εναντίον του κομμουνιστή υποψήφιου δημάρχου, διότι είδαν ότι έχει τη στήριξη συγγενών τους και μάλιστα ένας εξ αυτών συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Ομως οι γουνεργάτες και ο λαός της περιοχής υπερασπίστηκαν τον κομμουνιστή υποψήφιο, τον άνθρωπο που μαζί τους παλεύει ενάντια στις πολιτικές που καταδίκασαν τον κλάδο και έστειλαν χιλιάδες εργάτες στην ανεργία. Και διαμήνυσαν πως τέτοιοι τραμπουκισμοί δεν πιάνουν και δεν μπορούν να αλλάξουν την απόφασή τους να ψηφίσουν αγωνιστικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ