Τρίτη 15 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ

Συνειδητή επιλογή...«Το κυβερνών κόμμα θα υπογραμμίζει στην εβδομάδα που διανύουμε, ότι ο κίνδυνος της Ακροδεξιάς είναι υπαρκτός, και θα υποστηρίζει ότι αυτό αποδεικνύει το σημαντικό ποσοστό που έλαβε ο αρχηγός του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης... Η στάση αυτή θα στοχεύει αφενός στην περαιτέρω συσπείρωση των οπαδών του ΠΑΣΟΚ και αφετέρου στην προσέλκυση των ψήφων της δημοκρατικής αριστεράς» (Γ. Χρ. Παπαχρήστος -ΝΕΑ)

Χωρίς προσδοκίες...«Καμία προβολή του αποτελέσματος αυτού δεν μπορεί να γίνει για τις προσεχείς, μετά έναν και πλέον χρόνο, βουλευτικές εκλογές. Το εκλογικό σύστημα της ενισχυμένης δυσαναλογικής, που αποκλείει κάθε συνεργασία, και ο εδραιωμένος δικομματισμός, οδηγούν στην πόλωση για την επιλογή του κόμματος που θα ασκήσει την εξουσία αυτοδύναμα. Επομένως, τα κόμματα της Αριστεράς δεν μπορεί να προσδοκούν, ότι θα πάρουν στις βουλευτικές τις ψήφους που πήραν οι υποψήφιοι, οι οποίοι υποστηρίζονται από αυτά στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές» (Από το άρθρο της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ)

Χρήσιμη ακροδεξιά...«Η δημιουργία ενός ακροδεξιού κόμματος με τα σύγχρονα δεδομένα των άκρων, όχι χούντες, βασιλιάδες και τέτοια, αλλά τα σύγχρονα, ξενοφοβία, υπερεθνισμός κλπ, δεν είναι σίγουρο ότι κάνει ζημιά στην Κεντροδεξιά, κάνει περισσότερο ζημιά μακροπρόθεσμα στην Αριστερά... Τα κατώτατα στρώματα τα οποία κατά κύριο λόγο ελκύονται από τις ξενοφοβίες, τα προβλήματα ανεργίας κλπ., ανήκουν στην άλλη πλευρά» (Α. Ανδριανόπουλος -ΦΛΑΣ)

Η χαμένη επαφή.«Το "μήνυμα" της βάσης προς τη Ρηγίλλης είναι να αποκαταστήσει το ταχύτερο τη χαμένη επαφή μαζί της, τη ζωογόνο επαφή με τον ανώνυμο οπαδό της, για να αποφύγει του λοιπού τα ολέθρια λάθη...» (Χρ. Πασαλάρης -ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ