Τρίτη 15 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΜΠΟΥΛΙΔΗΣ
Η δράση μας θα πείσει και πάλι τους δημότες

Με 43,4% από την πρώτη Κυριακή διεκδικεί τη νέα νίκη στο Δήμο Ηρακλεωτών στα Γρεβενά

Πρόσωπο με πρόσωπο, μπαίνοντας σε κάθε σπίτι, απευθύνονται για άλλη μια φορά στους δημότες οι υποψήφιοι, οι φίλοι και όσοι συστρατεύονται γύρω από την παράταξη, που με επικεφαλής τον δήμαρχο Χρήστο Σταμπουλίδη διεκδικεί εκ νέου τη διοίκηση του Δήμου Ηρακλεωτών στα Γρεβενά. Ο Χρήστος Σταμπουλίδης με 43,4% (το 1998 είχε πάρει 30,4%) πέρασε στο 2ο γύρο των εκλογών.

Ο Δήμος Ηρακλεωτών είναι μια περιοχή αγροτική. Αποτελείται από οκτώ πρώην κοινότητες. Η απερχόμενη διοίκηση, που διεκδικεί να είναι και η επόμενη, μέσα στα προηγούμενα χρόνια, έδωσε ουσιαστικό περιεχόμενο στη λειτουργία των διαμερισμάτων του δήμου.

«Λειτουργήσαμε δημοκρατικά και αποκεντρωμένα. Δώσαμε ουσιαστικές εξουσίες στα διαμερισματικά συμβούλια. Αυτά καθόριζαν ουσιαστικά τις προτεραιότητες των έργων και διαχειρίζονταν τα χρήματα. Λειτουργήσαμε με διαφάνεια και με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών μας συνολικά», δήλωσε ο Χρ. Σταμπουλίδης. Και κατέληξε: «Είμαστε βέβαιοι ότι η ίδια η δράση μας θα πείσει και πάλι τους δημότες πως εμείς είμαστε η λύση για να συνεχίσει ο δήμος να βαδίζει στην τροχιά ανάπτυξης που χαράξαμε».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ