Τρίτη 15 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΒΥΡΩΝΑΣ
Για να συνεχίσουμε όλοι μαζί το έργο

Κάλεσμα του Ν. Ρογκάκου ενόψει της τελικής αναμέτρησης την Κυριακή

Ο λαός του Βύρωνα στις 20 του Οκτώβρη θα αναδείξει και πάλι δήμαρχο τον Ν. Ρογκάκο
Ο λαός του Βύρωνα στις 20 του Οκτώβρη θα αναδείξει και πάλι δήμαρχο τον Ν. Ρογκάκο
Με το ίδιο πείσμα και την ίδια αγωνιστικότητα, που επέδειξε στον πρώτο γύρο, η «Ενωτική Παμβυρωνιώτικη Δημοτική Κίνηση», με επικεφαλής τον σημερινό δήμαρχο Νίκο Ρογκάκο, προετοιμάζεται και για την τελική αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο Ν. Ρογκάκος, μόλις έγινε γνωστό το εκλογικό αποτέλεσμα, δήλωσε στο «Ρ»: «Πάμε στη δεύτερη Κυριακή να δώσουμε με όλο το λαό του Βύρωνα μια σκληρή μάχη με πείσμα και αγωνιστικότητα και θα την κερδίσουμε. Εμείς καλούμε όλο το λαό του Βύρωνα να εκτιμήσει το συνολικό έργο της δημοτικής αρχής και πέρα από τις αντιπαλότητες της πρώτης Κυριακής να ξαναεκλέξει δήμαρχο δημοκρατικό και αγωνιστή. Αλλωστε, και επειδή στο παρελθόν έχουμε δώσει πολλές σκληρές μάχες, είμαστε σίγουροι ότι και τώρα ο λαός του Βύρωνα θα κρίνει και θα αποφασίσει σωστά».

Το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών στο Βύρωνα, όπου σε σύνολο 46.196 εγγεγραμμένων ψήφισαν 33.203, έχει ως εξής: Ο Ν. Ρογκάκος έλαβε 7.497 ψήφους και ποσοστό 24% και θα αναμετρηθεί στο δεύτερο γύρο με τον Ν. Χαρδαλιά, που εμφανίζεται σαν «ανεξάρτητος» υποστηριζόμενος από τη ΝΔ, ο οποίος έλαβε 12.232 ψήφους και ποσοστό 39,20. Οι υπόλοιποι υποψήφιοι έλαβαν: Ο Π. Κόνσουλας, που υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, έλαβε 5.691 ψήφους και ποσοστό 18,20, ο Δ. Σάρολας που υποστηρίζεται από το ΣΥΝ έλαβε 4.878 ψήφους και ποσοστό 15,60 και ο Στ. Τζιωρτζιώτης 937 ψήφους και ποσοστό 3%.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ