Πέμπτη 24 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΔΙΕΘΝΗ
ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ
«Ομορφος κόσμος, ηθικός... »

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.--

Ομορφος, κόσμος ηθικός, αγγελικά πλασμένος που οι αμερικανοί προσπαθούν μάλιστα να τον επιβάλουν και διά της βίας σε όλα τα κράτη και στις τέσσερις γωνιές της υφηλίου ταυτοχρόνως.

Τόσο «όμορφος» και αγγελικός, που ο «ελεύθερος σκοπευτής» συνεχίζει να αφαιρεί ζωές και να απειλεί μάλιστα με επιστολή του ότι «τα παιδιά σας δεν είναι ασφαλή σε οποιοδήποτε μέρος κι οποιαδήποτε στιγμή» μέχρι να λάβει το ποσό - ω! πόσο αμερικανικό, τα πάντα έχουν ένα αντίτιμο - που ζητά για να σταματήσει, 10 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τις δηλώσεις του επικεφαλής των αστυνομικών αρχών της κομητείας του Μοντγκόμερι, Τσαρλς Μουζ. Επίσης, σύμφωνα λοιπόν με το χτεσινό δημοσίευμα της «Ουάσιγτον Ποστ», δίχως να αποκαλύπτονται οι πηγές, ο ελεύθερος σκοπευτής έδωσε διορία δύο ημερών για την καταβολή σε τραπεζικό λογαριασμό του άνω ποσού ώστε να μην ακολουθήσει νέο τυφλό χτύπημα. Στο μεταξύ, οι γονείς κρατούν τα παιδιά μακριά από το σχολείο στην ευρύτερη περιφέρεια της Ουάσιγκτον στη σκιά των απειλών του σκοπευτή.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν για το θανάσιμο τραυματισμό 35χρονου οδηγού λεωφορείου στο Σίλβερ Σπρινγκ, ευθύνεται και πάλι ο σκοπευτής που έχει παρασύρει στο θάνατο 10 άτομα από τις 2 του Οκτώβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ