Τετάρτη 30 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΡΗΤΗ
Διαδηλώνουν σε Χανιά και Ηράκλειο

Αντιπολεμικό συλλαλητήριο, σε Χανιά και Ηράκλειο, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 31 του Οκτώβρη, μετά από κάλεσμα των μαζικών φορέων των δύο πόλεων, ενάντια στο νέο πόλεμο που ετοιμάζουν οι ιμπεριαλιστές σε βάρος του ιρακινού λαού.

Στα Χανιά η συγκέντρωση θα γίνει, στην πλατεία της Αγοράς στις 7 το απόγευμα.

Οι φορείς καταγγέλλουν τα σχέδια των ιμπεριαλιστών, που στο όνομα της αύξησης των κερδών των πολυεθνικών του πετρελαίου δε διστάζουν να θυσιάσουν χιλιάδες ζωές με τη νέα σφαγή που προετοιμάζεται στο Ιράκ. Καλούν την ελληνική κυβέρνηση να μη συμμετάσχει με κανέναν τρόπο και καμιά διευκόλυνση στην αιματοχυσία ενός ολόκληρου λαού. Ακόμα, δηλώνουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό και καλούν το χανιώτικο λαό και τη νεολαία να πάρει μαζικά μέρος στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο.

Οι φορείς που συμμετέχουν και καλούν στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο είναι οι εξής: Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, Νεανική Δράση για την Ειρήνη, Επιτροπή κατά των βάσεων, Σύλλογος Δασκάλων, Σύλλογος Φοιτητών Πολυτεχνείου, Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Χανίων, Συνδικάτο Οικοδόμων Χανίων, «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003», «Πρωτοβουλία Γένοβα 2001», «Αγωνιστική Δημοτική Συνεργασία», «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία», «Αριστερή Δημοτική Κίνηση», «Χανιά των πολιτών», ΕΛΜΕ Χανίων, κ.ά.

Αντιπολεμικό - αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο στις 31 του Οκτώβρη έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν και οι μαζικοί φορείς του Ηρακλείου, ενάντια στα πολεμικά σχέδια του αμερικανικού ιμπεριαλισμού και των συμμάχων τους, με συγκέντρωση στην πλατεία των Λιονταριών στις 7.30 το απόγευμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ