Παρασκευή 15 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Μαζί»

Ενα μελωδικό πρόγραμμα, βασισμένο σε διφωνίες θα παρουσιάσουν η Μαρινέλλα και ο Γιώργος Νταλάρας «μαζί» στις 19, 20, 22, 23 και 24/11, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Τριάντα χρόνια μετά την πρώτη τους συνεργασία οι δύο δημοφιλείς ερμηνευτές θα παρουσιάσουν τραγούδια των Χατζιδάκι, Τσιτσάνη, Χατζηχρήστου, Ζαμπέτα, Μητσάκη, Χιώτη, Κουγιουμτζή, Νικολόπουλου, Κατσιμίχα, Αντύπα κ.ά.

Στόχος, όπως ανέφερε σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου ο Γ. Νταλάρας, είναι «να δείξουμε την αγάπη μας στην πολυπλοκότητα που έχουν οι διφωνίες», στις οποίες «την "κορόνα" κατέχει η Μαρινέλλα». Περιγράφοντας το ξεκίνημα της σταδιοδρομίας του και την απαρχή της σχέσης του με την ερμηνεύτρια, ανέφερε ότι της «χρωστάει πολλά», καθώς τον «στήριξε με πολλούς τρόπους», ενώ και οι δύο δήλωσαν συγκινημένοι για τη συνάντησή τους, μετά από τρεις δεκαετίες.

Να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν για όλες τις παραστάσεις από την πρώτη μέρα προπώλησης. Πάντως, όπως ανακοινώθηκε, στις αρχές του Φλεβάρη οι δύο ερμηνευτές θα ξαναβρεθούν μαζί στη σκηνή του Μεγάρου Μουσικής για μερικές ακόμη συναυλίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ