Παρασκευή 15 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΠΑΓΕΤΟΠΛΗΚΤΟΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ
Θα δώσουν αγωνιστική απάντηση

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις για τη διεκδίκηση άμεσων και δίκαιων αποζημιώσεων από την κυβέρνηση, είναι οι παγετόπληκτοι της επαρχίας Τυρνάβου. Υστερα και από τις νέες, ψευτο-υποσχέσεις που έδωσε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Γεωργίας στη συνάντησή της με αντιπροσωπεία της Συντονιστικής Επιτροπής Παγετόπληκτων Τυρνάβου, οι αγρότες της επαρχίας είναι ακόμα πιο οργισμένοι με την επιχείρηση της κυβέρνησης να τους κοροϊδέψει και έτοιμοι να βγουν και πάλι στους δρόμους του αγώνα.

Για τον καλύτερο συντονισμό της δράσης και τον προγραμματισμό των νέων αγωνιστικών κινητοποιήσεων, σήμερα, στις 6.30 μ.μ., πραγματοποιείται ενημερωτική συγκέντρωση των παγετόπληκτων στο κινηματοθέατρο «Μαξίμ», στον Τύρναβο.

Για τους νέους αγώνες τους κατά της αντιαγροτικής πολιτικής της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης προετοιμάζονται, συνολικότερα, οι αγρότες του Νομού Λάρισας, με εξορμήσεις ενημέρωσης σε χωριά, δήμους και επαρχίες, που αποφάσισε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας. Ενημερωτικές συγκεντρώσεις, συσκέψεις κι άλλες δραστηριότητες, με στόχο την οργάνωση του αγώνα κατά της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ, που εφαρμόζει η κυβέρνηση, αποφάσισε και η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Καρδίτσας. Ανάλογες αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν και στους άλλους θεσσαλικούς νομούς.

Οι αγρότες της Θεσσαλίας διαμηνύουν προς κάθε κατεύθυνση, ότι θα συνεχίσουν και θα εντείνουν την πάλη τους για την ανατροπή της αντιαγροτικής πολιτικής της ΕΕ καθώς συνειδητοποιούν, όλο και περισσότερο, πως για όλα τα «δεινά» τους ευθύνεται η Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της Ευρωπαϊκής Ενωσης, η οποία γίνεται όλο και πιο αντιδραστικότερη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ