Σάββατο 16 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ-Α1
Αγωνιστική σε... δόσεις

ΠΑΟΚ και ΠΑΟ θα κοντραριστούν στην Πυλαία

Sportidea

ΠΑΟΚ και ΠΑΟ θα κοντραριστούν στην Πυλαία
«Λάστιχο» θυμίζει η τέταρτη αγωνιστική της Α1 αφού η πρεμιέρα της έγινε χθες και η αυλαία της θα πέσει τη Δευτέρα αλλά ωστόσο αυτό δε μειώνει καθόλου το ενδιαφέρον. Ενδιάμεσα βέβαια και συγκεκριμένα αύριο, θα διεξαχθεί το κυριότερο παιχνίδι αφού στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό. Οι δυο ομάδες μπορεί να έχουν διαφορετικούς λόγους όμως... συμφωνούν σε κάτι. Θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη. Οι γηπεδούχοι προκειμένου να επιστρέψουν στις αποτυχίες μετά το άτυχο αποτέλεσμα απέναντι στον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας αλλά και να πάρουν ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της συνέχειας. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν να διατηρήσουν το αήττητό τους και παράλληλα την παρουσία τους στην κορυφή της βαθμολογίας. Και στους δυο αντιπάλους απουσιάζουν τα αγωνιστικά προβλήματα. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση στην Κοζάνη όπου η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος - και αήττητος μέχρι στιγμής Μακεδονικός - θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό που αναζητάει τη νίκη για να ανέβει βαθμολογικά. Στα αξιοσημείωτα παιχνίδια της αγωνιστικής και η κόντρα του Ηρακλή με τον Πανιώνιο. Η ΑΕΚ μετά τη σπουδαία επιτυχία στην Κωνσταντινούπολη για την Ευρωλίγκα, θα δοκιμάσει τη Δευτέρα τις δυνάμεις της σε μια έδρα ιδιαίτερα δύσκολη γι' αυτήν όπως της Νήαρ Ηστ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΣΑΒΒΑΤΟ: Ηρακλής-Πανιώνιος (Ιβανώφειο 19.00). ΚΥΡΙΑΚΗ: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (Πυλαία 17.00), Μακεδονικός-Ολυμπιακός (Κοζάνη 17.00 ΕΤ1), Ηράκλειο-Ολύμπια Λάρισας (Λίντο 16.45). ΔΕΥΤΕΡΑ: Μαρούσι-Ιωνικός Ν.Φ. (Αμαρουσίου 17.00), Νήαρ Ηστ-ΑΕΚ (Καισαριανή 17.00).

Στο Ιβανώφειο ο Ηρακλής φιλοξενεί τον Πανιώνιο με απόλυτο στόχο να επανέλθει στις θετικές εμφανίσεις. Πού και αν θα σταματήσει η πολύ καλή φετινή πορεία του Ιωνικού Ν.Φ. περιμένουν όλοι να δουν, με τους παίκτες του Γιώργου Ζευγώλη να δοκιμάζονται στην «καυτή» έδρα του Αμαρουσίου. Ματς για γερά νεύρα διεξάγεται και στην Κοζάνη με το γηπεδούχο και αήττητο Μακεδονικό να φιλοξενεί τον Ολυμπιακό. Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ λογικά θα μπορέσει να ξεπεράσει το εκτός έδρας εμπόδιο της Νήαρ Ηστ, που θα την κρατήσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη ο σχετικά σταθερός Αρης θα προσπαθήσει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα μέσα στο κλειστό «Α. Παπανδρέου». Τέλος στο «Λίντο» διεξάγεται το ντέρμπι των ουραγών με το Ηράκλειο να θέλει να επανέλθει στις νίκες απέναντι στην άπειρη Ολύμπια Λάρισας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ