Τρίτη 19 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Προέχει ο Ακράτητος

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες οι παίχτες της ΑΕΚ και η βασική προσπάθεια του Μπάγεβιτς είναι να τους συγκεντρώσει την προσοχή στο παιχνίδι με τον Ακράτητο (σ.σ. αν φυσικά οι επιχειρηματίες - παράγοντες, στη συνέλευση της Τετάρτης επιτρέψουν να γίνει αγωνιστική). Ωστόσο, το μυαλό δεν είναι εύκολο να φύγει από τα ευρωπαϊκά «σαλόνια».

Ο Ιβιτς λοιπόν, στην αθλητική ιστοσελίδα «ΣΠΟΡΤΝΕΤ», μίλησε για τις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι: «Την έχουμε δει, την ξέρουμε. Εκανε ζημιά στον Ολυμπιακό και αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα. Δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα για να τα καταφέρουμε».

Την αντίπαλο της ΑΕΚ παρακολούθησε ο βοηθός του Μπάγεβιτς, Α. Δρακόπουλος, στο ντέρμπι με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Στην «ΕΡΑΣΠΟΡ» ανέφερε κάποιες από τις εντυπώσεις του: «Ηταν ένα μεγάλο ντέρμπι. Θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια στο Ισραήλ. Καταπληκτική η ατμόσφαιρα. Στο 16' είχαμε τρεις αποβολές. Δεν μπορώ να πω ότι είδα σημαντικές διαφορές ανάμεσα στη Μακάμπι της Ευρώπης και τη Μακάμπι του ισραηλινού πρωταθλήματος. Είναι μία καλή ομάδα και έδειξε για μία ακόμα φορά καλά στοιχεία. Πριν από κάθε παιχνίδι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Δεν μπορούμε να χρίσουμε κάποια ομάδα φαβορί. Το φαβορί θα φανεί μέσα στο γήπεδο».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ