Τρίτη 19 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ` ΕΘΝΙΚΗ
Αλλαγές στην κορυφή

Αρχισε να ξεκαθαρίζει το τοπίο στην κορυφή της βαθμολογίας της Γ' Εθνικής, μετά τα σημαντικά παιχνίδια που διεξήχθησαν το περασμένο Σαββατοκύριακο στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής. Ο Θρασύβουλος ήταν ο... απόλυτος κυρίαρχος του ντέρμπι με τον Εργοτέλη, ενώ πολύτιμη ήταν και η νίκη του Ποσειδώνα Νέων Πόρων επί του Λεωνιδίου. Αντίθετα, άλλους δύο βαθμούς «πέταξε» η Νίκη Βόλου που βρέθηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, στο «ντέρμπι» της αγωνιστικής ο Θρασύβουλος επικράτησε άνετα με 3-0 του Εργοτέλη και πλέον βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Πίσω του ακολουθεί ο Ποσειδώνας Νέων Πόρων που κατάφερε να φύγει νικητής από το Λεωνίδιο με 1-0 κατακτώντας τους τρεις βαθμούς από την ομώνυμη ομάδα. Το 0-0 της Νίκης Βόλου στη Ναύπακτο, σαφώς και στοίχισε στους φιλοξενούμενους που πλέον ακολουθούν σε απόσταση αναπνοής τους πρωτοπόρους. Αντίθετα, με τη «λευκή» ισοπαλία αυτή, ο Ναυπακτιακός Αστέρας δεν κατάφερε τίποτα σημαντικό καθώς παρέμεινε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Τα άλλα αποτελέσματα: Λάρισα - Λεβαδειακός 0-0, Λύκοι - Χανιά 1-0, Αχαρναϊκός - Εθνικός 1-0, Αγροτικός Αστέρας - Αγ. Δημήτριος 2-0, Αγιος Νικόλαος - Βύζας 0-0, Κιλκισιακός - Καστοριά 4-1, Τρίκαλα - Μαρκό 0-0.

Η Βαθμολογία: Θρασύβουλος 20, Ποσειδών 19, Νίκη Βόλου 18, Λύκοι 17, Εργοτέλης, Αγροτικός Αστέρας 16, Λεβαδειακός 15, Λεωνίδιο 14, Καστοριά 13, Αγ. Δημήτριος, Βύζας 12, Αγ. Νικόλαος, Κιλκισιακός, Εθνικός 11, Μαρκό 10, Τρίκαλα, Αχαρναϊκός 9, Χανιά 6, Ναυπακτιακός 3 Λάρισα 2.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ