Τρίτη 19 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ
Σε καλό κλίμα

Ενθουσιασμένος δηλώνει ο Διονύσης Χιώτης που φόρεσε για πρώτη φορά το εθνόσημο

Sportidea

Ενθουσιασμένος δηλώνει ο Διονύσης Χιώτης που φόρεσε για πρώτη φορά το εθνόσημο
Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας ενόψει του φιλικού αγώνα με το ΕΪΡΕ, αύριο Τετάρτη. Μοναδική απουσία ο Πατσατζόγλου, που πήρε ειδική άδεια λόγω οικογενειακού προβλήματος. Οι «γαλανόλευκοι» είχαν νωρίτερα συγκεντρωθεί σε κεντρικό ξενοδοχείο, αλλά αρνήθηκαν να μιλήσουν, όπως και ο Ρεχάγκελ που παρέπεμψε στη σημερινή συνέντευξη τύπου.

Μετά το πέρας της προπόνησης, όμως δύο από τα νέα πρόσωπα στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δέχτηκαν να πουν κάποιες κουβέντες στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Φυσικά περιχαρής ο Διονύσης Χιώτης, ανέφερε: «Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και θέλω από την πλευρά μου να σταθώ στην ομάδα ανάλογα και ότι βγει. Η κλήση στην Εθνική ομάδα είναι μεγάλη υπόθεση και είναι πολύ δύσκολο να παραμείνεις σε υψηλό επίπεδο. Για να πετύχεις χρειάζεται δουλιά και εγώ δούλεψα και αυτό φάνηκε τόσο στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η ΑΕΚ έκανε πολύ καλή πορεία, όσο και στο πρωτάθλημα, όπου βρισκόμαστε στις πρώτες θέσεις. Μπορούμε να προκριθούμε. Μαθηματικά ελπίδες υπάρχουν. Εάν δεν πιστεύαμε ότι μπορούμε να περάσουμε, τώρα δε θα ήμασταν εδώ».

Ο έτερος νέος, Γιάννης Αμανατίδης, δήλωσε: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Το κλίμα, όπως και στην Εθνική Ελπίδων είναι θετικό. Ελπίζω να τα πάω καλά. Θέλω να δείξω ότι αξίζω για την Εθνική. Για μένα το κάλεσμά μου στην Ανδρών ήταν ό,τι καλύτερο, εάν όμως δεν τα καταφέρω και την επόμενη φορά δεν κληθώ δε θα πειράξει, καθώς είμαι ευχαριστημένος και στην Ελπίδων».

  • Για την κριτική που του ασκείται, αλλά και το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής στο Μπέλφαστ μίλησε, μεταξύ άλλων, στο γερμανικό περιοδικό «ΚΙΚΕΡ» ο Ρεχάγκελ: «Καταλαβαίνω πως είναι λογικό να ασκείται κριτική όταν χάνεις. Δε με πειράζει η αντικειμενική κριτική, αυτό που με ενοχλεί είναι όταν αυτός που την ασκεί είναι προκατειλημμένος».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ