Τετάρτη 1 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
Μουσική
«Διαδρομές» εντός κι εκτός
  • Την άνοιξη υποδέχεται το πολυφωνικό σχήμα «Χαονία» με συναυλία, που θα δώσει σήμερα (10.30μμ), στις «Φωνές» (Αρτέμωνος 9, Ν. Κόσμος). Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ηπειρώτικα πολυφωνικά τραγούδια για την άνοιξη, την αγάπη, την ξενιτιά, τον έρωτα και το θάνατο.
  • Για δύο ακόμη βράδια, Παρασκευή και Σάββατο, θα βρίσκεται, «Δίπλα στο ποτάμι» (Λ. Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι) ο Ορφέας Περίδης, με τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο «Για πού το 'βαλες καρδιά μου», επιλογές από τους δύο προηγούμενους, αλλά και τραγούδια που έχει αγαπήσει στο πέρασμα του χρόνου. Μαζί του η Καίτη Κουλλιά.
  • Ροκ επιτυχίες από τη διεθνή σκηνή, με τραγούδια του Δημήτρη Πουλικάκου και του Παύλου Σιδηρόπουλου, αύριο, στο CAMEL club (Λ. Βουλιαγμένης 268). Στο τραγούδι ο Δημήτρης Πουλικάκος, πλήκτρα ο Δημήτρης Πολύτιμος, κιθάρα ο Νίκος Εφεντάκης, μπάσο ο Γιάννης Γρηγορίου, τύμπανα ο Κυριάκος Δαρίβας. Γκεστ σταρ η Σοφία Ράπτη με σόουλ και Φανκ κομμάτια.
  • Μέχρι την Κυριακή θα βρίσκεται στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο», ο Διονύσης Σαββόπουλος, που παρουσιάζει τον «Χρονοποιό» του και θυμίζει στιγμές από τη μακρόχρονη πορεία του στο ελληνικό τραγούδι.
  • Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Δημήτρης Μπάσης με την υπόλοιπη παρέα, τους «Mode Plagal», τον Κώστα Λειβαδά και τον Δημήτρη Υφαντή ανηφορίζουν στη Θεσσαλονίκη από την Τσικνο-Πέμπτη μέχρι τις 19 του Μάρτη, στην «Υδρόγειο». Η μουσική επιμέλεια του προγράμματος είναι του Γιώργου Ανδρέου.
  • Ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα βρίσκεται, το Σάββατο, στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου, για μια συναυλία που ξεκινά από την εποχή των «Φατμέ» και καταλήγει στον τελευταίο του δίσκο «Παιχνίδια με τον διάβολο».
  • Ο Παντελής Αμπαζής, ο Λευτέρης Δήμογλου, ο Θανάσης Τσαϊρέλης και ο Δημήτρης Βλαχομήτρος, με κιθάρες, πιάνο, μπουζούκι, κρουστά, χωρίς μικρόφωνα, υπό το φως των κεριών, σε τραγούδια «παντελώς χειροποίητα», θα βρίσκονται την Τσικνο-Πέμπτη, στη νεανική μουσική σκηνή «ΧΑΛΙΝΔΡΑ live» (Γκίνη 13 Χαλάνδρι).
  • Η Ελένη Δήμου ταξιδεύει με το νέο της CD «Πόρτο Ρίσκο», στη Θεσσαλονίκη, «Αίγλη» (3, 4, 5 του Μάρτη), στη Νάξο (6 του Μάρτη).
  • Οι Panx Romana θα βρίσκονται «στον αέρα» (Κεντρική πλατεία Πετρούπολης) το Σάββατο, ενώ την Κυριακή στον ίδιο χώρο θα βρίσκονται οι «Πέτρινες ψυχές».
  • Την Τσικνο-Πέμπτη και την Παρασκευή ο Τάκης Κωνσταντακόπουλος και οι συνεργάτες θα παρουσιάσουν στο Μουσικό Σπίτι «Δίαυλος» (πεζόδρομος Δράκου 9, Κουκάκι) ένα πρόγραμμα με έντεχνα, ρεμπέτικα και κανταδόρικα τραγούδια.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ