Παρασκευή 22 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ωρα αυτοκριτικής

Από μία πρωτότυπη συνέντευξη, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είχαν τη δυνατότητα να... μιλήσουν με τον προπονητή των «ερυθρολεύκων», Σρέτσκο Κάτανετς αλλά και τους Καρεμπέ, Ζιοβάνι και Αλεξανδρή μέσω μηνυμάτων και από εκεί προέκυψαν ορισμένα θέματα.

Σε ό,τι αφορά τον Σλοβένο τεχνικό, οι... μεταγραφές αναμένονται στα μέσα Δεκέμβρη όπως ακριβώς απάντησε καθώς όπως είπε: «Προέχει να δούμε τους παίκτες που έχουμε τώρα. Στα μέσα Δεκέμβρη θα μπορέσω να πω περισσότερα». Για την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου τίτλου αλλά και για την απόδοση του έργου του, ο Κάτανετς απάντησε: «Ελπίζω το συντομότερο δυνατό να αποδώσει η δουλιά μου. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό να πάρουμε το 7ο σερί πρωτάθλημα. Δίνω το 120% των δυνατοτήτων μου», ενώ για τις δηλώσεις του Σέρτζιο Μαρκαριάν είπε: «Είναι όφελός μας να πάρουμε το πρωτάθλημα. Δε θα το κάνουμε γι' αυτά που λέει ο Μαρκαριάν».

Ο Αλέκος Αλεξανδρής με τη σειρά του δήλωσε πως σε δύο χρόνια θα... κρεμάσει τα παπούτσια του, ενώ αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, ρίχνοντας το βάρος σε όλους τους παίκτες. Ο Καρεμπέ χαρακτήρισε ως υποχρέωση την κατάκτηση του νταμπλ φέτος, ενώ τόνισε ότι δε μετάνιωσε για την επιλογή του να κατηφορίσει στο λιμάνι του Πειραιά. Σε ό,τι αφορά τον Ζιοβάνι, πολλές ήταν οι αιχμές για τις άσχημες εμφανίσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Το μόνο που θέλω είναι να βρίσκεται η ομάδα μου στην κορυφή. Το συμβόλαιό μου είναι για τρία χρόνια και ελπίζω να μείνω. Ειλικρινά ρωτάω τον εαυτό μου γιατί δε σκοράρω στα εκτός έδρας ματς. Το ποδόσφαιρο όμως είναι ομαδικό άθλημα και θέλει προσπάθεια από όλους μας» τόνισε χαρακτηριστικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ