Σάββατο 23 Νοέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Χωρίς ταξί Τετάρτη και Πέμπτη

Για 48 ώρες θα ακινητοποιήσουν τα οχήματά τους την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη οι ιδιοκτήτες ταξί της Αθήνας, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση για εμπαιγμό και αλαζονεία.

Τα ταξί στην πρωτεύουσα θα ακινητοποιηθούν στις 5 τα ξημερώματα την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ για την ερχόμενη Πέμπτη το πρωί οι αυτοκινητιστές ταξί έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας κάτω από τα γραφεία του Συνδικάτου τους (Μάρνη 17), με προοπτική να επακολουθήσει αυτοκινητοπομπή μέσα στις λεωφορειολωρίδες.

Σε ανακοίνωση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), αναφέρεται: «Η καλή θέληση που δείξαμε εξαντλήθηκε. Η κυβέρνηση χτυπά με μανία το ταξί, για να αλλάξει τη φυσιογνωμία του και να εξαφανίσει τους μικροεπαγγελματίες». Μεταξύ των προβλημάτων του κλάδου, οι εκπρόσωποι του Συνδικάτου προβάλλουν τα εξής: Απαγορεύσεις, λεωφορειολωρίδες, κάμερες, αφαίρεση πινακίδων, αυτόφωρα και άλλες διώξεις για ...ψύλλου πήδημα. Παράλληλα, καταγγέλλουν την κυβέρνηση για κωλυσιεργία και εμπαιγμό στα θέματα του κομίστρου, τις πιάτσες ταξί, τις άδικες διώξεις για τη μετακίνηση λαθρομεταναστών, τα όρια ηλικίας των ταξί, τα ...φορολογικά ταξίμετρα κλπ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ