Κυριακή 8 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Για την εξυπηρέτηση των ΑΜΕΑ

Προς τον υφυπουργό Υγείας και Πρόνοιας κ. Δ. Θάνο, καθώς και τον νομάρχη Ηλείας κ. Κ. Δημητρουλόπουλο, απευθύνει την επιστολή - διαμαρτυρία του ο γραμματέας του Συλλόγου ΑΜΕΑ(Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες) Ν. Ηλείας κ. Αθανάσιος Δ. Μπούκης, με θέμα την κωλυσιεργία στη λειτουργία ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Ν. Ηλείας. Γράφει σχετικά:

«Μετά την ολοκλήρωση των κτιριακών εγκαταστάσεων, τη μεταφορά των ξενοδοχειακών και λοιπού εξοπλισμού στο κτίριο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ στον Πύργο της Ηλείας, παραμένει ισχυρό ερώτημα, πότε θα λειτουργήσει το τόσο σημαντικό αυτό ίδρυμα της περιφέρειάς μας(που όπως και στη φωτογραφία δείχνει είναι ήδη έτοιμο) που θα δώσει λύση εκπαίδευσης, υγείας, πρόνοιας και παιδείας στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι ότι το κτίριο εντάσσεται στο ΕΣΥ της χώρας μας και εκείνο που απομένει είναι να γίνει η στελέχωσή του με προσωπικό ώστε να λειτουργήσει και να προσφέρει υπηρεσίες στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ελπίζουμε να έχουμε γρήγορα τον κανονισμό του και, επίσης, πιστεύουμε να έχει φροντίσει το υπουργείο για την οικονομική του αυτοτέλεια και λειτουργία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ