Τρίτη 3 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συνέλευση φαρμακοϋπαλλήλων Αθήνας

Την εκλογοαπολογιστική συνέλευσή τους θα κάνουν οι φαρμακοποϋπάλληλοι της Αθήνας αύριο Τετάρτη, 4 Δεκέμβρη, στις 6 το απόγευμα στα γραφεία του σωματείου (Βερανζέρου 1 πλ. Κάνιγγος 7ος όροφος) και η διοίκηση του σωματείου καλεί με ανακοίνωσή της, σε μαζική συμμετοχή, για να ισχυροποιήσουν το σωματείο και να δυναμώσουν τη φωνή τους. Οι εκλογές του σωματείου, για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα γίνουν σε περίπου 15 μέρες.

Η συνέλευση των φαρμακοϋπαλλήλων έρχεται λίγες μόλις μέρες από την επιτυχημένη απεργία του Κλάδου για το Ασφαλιστικό και γι' αυτό, όπως σημειώνει το σωματείο, η μαζικοποίησή του θα αποτελέσει ένα ακόμα σημαντικό βήμα, για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν την ολομέτωπη επίθεση που δέχονται στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις.

Ακόμα πιο σημαντική αναδεικνύεται η μαζική συμμετοχή των φαρμακοϋπαλλήλων στη συνέλευση και γενικότερα στο σωματείο από το γεγονός ότι σε λίγους μήνες θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ενοποίησης με το σωματείο των εργαζομένων στα καλλυντικά και την ίδρυση Συνδικάτου Φαρμάκου - Καλλυντικού. Αποτέλεσμα της προσπάθειας που γίνεται εδώ και καιρό, για να δυναμώσει ακόμα περισσότερη η φωνή των εργαζομένων στους τομείς αυτούς και ενωμένοι, να παλέψουν μέσα από ένα ισχυρό ταξικό συνδικάτο, που με σωστή λειτουργία και διεκδικήσεις θα μπαίνει μπροστά στις ανάγκες και τα καθημερινά προβλήματα των εργαζομένων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ