Κυριακή 8 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γ` ΕΘΝΙΚΗ
Στην κορυφή το ενδιαφέρον

Στις αναμετρήσεις των πρωτοπόρων είναι επικεντρωμένο το ενδιαφέρον σήμερα σε ό,τι αφορά στη 13η αγωνιστική, στο πρωτάθλημα της Γ` Εθνικής. Οι ομάδες που διεκδικούν τις πρώτες θέσεις καλούνται να υπερασπιστούν τους στόχους τους με την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής, οι Λύκοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Αγροτικό Αστέρα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν ακόμα μία νίκη στην έδρα τους και να βρεθούν μέσα στην πρώτη τετράδα. Στην αντίπερα όχθη, οι Θεσσαλονικείς επιζητούν τη νίκη που θα είναι και η πρώτη στην έδρα του Αστέρα.

Ο Ποσειδώνας Νέων Πόρων, που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τα στραβοπατήματα των αντιπάλων του και βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα, αγωνίζεται σήμερα στα Μέγαρα απέναντι στον Βύζα. Οι φιλοξενούμενοι διεκδικούν μόνο τη νίκη, προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων στη συνέχεια. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι, αν και θέλησαν να δείξουν ότι αξίζουν κάτι καλό φέτος, δεν έχουν δώσει συνέχεια στις προσπάθειές τους και ίσως σήμερα να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα.

Σαφώς δύσκολο έργο έχει ο Λεβαδειακός, που «κοντράρεται» στο Μαρκόπουλο με την τοπική ομάδα. Η Μαρκό θα κυνηγήσει να πάρει το τρίποντο για να ξεφύγει από τη μέση της βαθμολογίας, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι αναμένεται να δώσουν τα πάντα για τη νίκη που θα τους διατηρήσει στην 3η θέση.

Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια είναι (15.00): Θρασύβουλος - Αχαρναϊκός, Αγ. Νικόλαος - Λάρισα, Κιλκισιακός - Νίκη Βόλου, Τρίκαλα - Χανιά, Καστοριά - Εθνικός και Αγιος Δημήτριος - Εργοτέλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ