Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΝΕ
Ποικίλες εκδηλώσεις

Η πολύπλευρη παρέμβαση των Οργανώσεων της ΚΝΕ σε ΑΕΙ και ΤΕΙ πραγματοποιείται, πέρα από την καθημερινή παρουσία και δράση στις συλλογικές διαδικασίες και τις λειτουργίες Τμημάτων και σχολών, και με μια σειρά ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη, έχει προγραμματιστεί εκδήλωση στο Πολιτικό και Διεθνολογικό Τμήμα του Παντείου, στις 12 το μεσημέρι, με θέμα: «Τριάντα πέντε χρόνια από το θάνατο του Τσε Γκεβάρα». Επίσης, στο Θεολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθήνας, στις 12 το μεσημέρι, για το Κυπριακό και στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δασκάλων του Πανεπιστημίου Αθήνας, για την πάλη της νεολαίας ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά.

Αύριο Πέμπτη, η Τομεακή Οργάνωση της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά πραγματοποιεί το δεύτερο από μια σειρά αντι-μαθημάτων που έχει διοργανώσει και το συγκεκριμένο αφορά στην Πολιτική Οικονομία. Την Πέμπτη 12/12 πραγματοποιείται το τρίτο αντι-μάθημα πάνω στο Πρόγραμμα του ΚΚΕ.

Την Παρασκευή 6/12 στο Νομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής θα προβληθεί στις 6 το απόγευμα, η ταινία «Ο άνθρωπος με το γαρίφαλο» και θα ακολουθήσει συζήτηση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ