Τετάρτη 4 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΥΠΡΟΣ - ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ
Προπαγανδιστές της ψευτιάς

Στις βραδινές ειδήσεις της 2/12/02 τα κρατικά κανάλια -άλλη μια φορά, δυστυχώς- επιδόθηκαν, στο μόνιμο ρόλο, υπηρέτη των Αμερικανών ιμπεριαλιστών. Απ' αφορμή την κατευθυνόμενη απ' τους ξένους, απεργία των υποχείριων συνδικάτων κ.ά. φορέων, με στόχο την ανατροπή του πρόσφατα εκλεγμένου απ' τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού της Βενεζουέλας, Προέδρου Τσάβες, το σχετικό δελτίο ειδήσεων ήταν σαφώς όχι υπέρ της πλειοψηφίας του λαού της Βενεζουέλας, που παλεύει να βελτιώσει την άθλια ζωή του, αλλά υπέρ των αντιδραστικών δυνάμεων και των διαδηλωτών της κατσαρόλας, που υποκινούν -κατά τα πρότυπα της Χιλής του Αλιέντε - οι ιμπεριαλιστές!

Αναρωτήθηκα, ποιος τα οργανώνει όλα αυτά στην ελληνική τηλεόραση, που πληρώνει, θέλει δε θέλει ο ελληνικός λαός, μέχρι που πήρα την απάντηση ότι υπεύθυνος ειδήσεων των κρατικών καναλιών είναι ο κ. Π. Αλέπης, από δεκαετιών διατεταγμένος διαστρεβλωτής των πραγματικών γεγονότων. Οσο για την ψευδο-σοσιαλιστική!!! κυβέρνηση τι να προσθέσεις; Εχει ξεχειλώσει όχι απλά στις ειδήσεις, αλλά σε κάθε τι που υπηρετεί τους ιμπεριαλιστές. Δε μένει παρά, όπως εγκαθιστά Αμερικανούς υπήκοους στο υπουργείο Εξωτερικών της χώρας, να κάνει το ίδιο στα κρατικά κανάλια! Ισως δεν τους χρειάζεται ακόμα, αφού διαθέτουν Αλέπηδες!

Το δελτίο ήταν γεμάτο ειρωνείες και μίσος κατά του Τσάβες! και φοβερή ανησυχία μήπως στο «δικτάτορα» Φιντέλ προστεθεί στη Λατινική Αμερική άλλος ένας, ο Τσάβες! Φυσικά, κατά τα ΠΑΣΟΚικά τερτίπια, προσπάθησε σε συνέχεια να μπουρδουκλώσει τα πράγματα, κάνοντας λόγο και για κάποιους που δεν απεργούν και δείχνοντας τη χαρά της που οι εκκλήσεις του Τσάβες στο λαό βρίσκουν μικρότερη απήχηση!

Είναι φανερό ότι η κρατική τηλεόραση μεταφέρει στους ακροατές όσα θέλουν οι Αμερικανοί ιμπεριαλιστές, για να δικαιολογήσουν τα νέα εγκλήματα που σχεδιάζουν κατά αιρετών ηγετών με βρώμικο στόχο τα πετρέλαια της Βενεζουέλας Αν, τα σχέδια αυτά δεν αποτραπούν -ίσως από τώρα- οι Αλέπηδες και η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ετοιμάζουν... θρήνους (τύπου Αλιέντε) για την... εξόντωση του Τσάβες! Οταν σε βάλουν δύο μέτρα κάτω από το χώμα δεν το 'χουν τίποτα να σε ανακηρύττουν ταυτόχρονα ήρωα!!.

Τεράστιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης για την αποδοχή και προώθηση μιας τέτοιας ποιότητας κρατικής τηλεόρασης. Από την πλευρά μας όλοι μας, μαζί με τον ελληνικό λαό, παλεύουμε για τη χρεοκοπία των επιδιώξεων του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, για τη στήριξη και εφαρμογή του διακηρυγμένου φιλολαϊκού προγράμματος του, δημοκρατικά εκλεγμένου, με την ελεύθερη ψήφο της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού της Βενεζουέλας, Προέδρου Τσάβες.


Κώστας ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συντονισμός επίθεσης από ΗΠΑ και Ευρωκοινοβούλιο (2007-05-26 00:00:00.0)
Καταγγελίες για σχέδια ανατροπής (2007-03-31 00:00:00.0)
Αρχισε ο χορός των αμερικανικών κυρώσεων (2006-05-16 00:00:00.0)
«Δολοφονήστε τον Τσάβες» (2005-08-25 00:00:00.0)
«Δεν πρόκειται να γίνουμε αποικία των ΗΠΑ» (2004-08-18 00:00:00.0)
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (2002-04-16 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ