Τρίτη 17 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΡΕ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΡΡΕ
Φωτ

Στη μνήμη της συντρόφισσας στη ζωή ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΟΡΡΕ, που πάνε τέσσερα χρόνια από τότε που «έφυγε» από κοντά μας, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Παλλήνης του ΚΚΕ, για την οικονομική εξόρμηση.

Γιάννης Κορρές

***

φωτ

Στη μνήμη της ΛΙΤΣΑΣ ΤΣΟΠΑΝΟΓΛΟΥ, η μητέρα της προσφέρει 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ, για την οικονομική εξόρμηση.

***

φωτ

Σε μνήμη του ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΖΙΒΡΑ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ προσφέρουν:

- Η Μαρούλη Τάνια, μέσω της ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ, 20 ευρώ, αντί στεφάνου.

- Η Αγγελική Μίχου, μέσω ΚΟΒ Βύρωνα του ΚΚΕ, 40 ευρώ.

***

φωτ.

Στη μνήμη των αδελφών του, αγωνιστών του λαϊκού κινήματος ΓΙΩΡΓΟΥ και ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΟΥΠΙΝΑ, ο Αριστείδης Ζούπινας (και η οικογένειά του) προσφέρει 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση ως πρώτη δόση, μέσω ΚΟΒ Μεταμόρφωσης.

***

Σήμερα 17-12-02, συμπληρώνονται 6 μήνες από το θάνατο του ΒΑΣΙΛΗ ΦΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ. Στη μνήμη του, η γυναίκα του Μαρίκα Φιλιοπούλου προσφέρει για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 30 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Μενιδίου.

* * *

φωτ.

Στη μνήμη της συντρόφισσας μου και αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης και των λαϊκών αγώνων μετέπειτα ΗΡΩΣ ΚΑΡΔΑΣΗ, προσφέρω 40 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Αγ. Σοφίας Πειραιά, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

ΗΡΩ ΚΑΡΔΑΣΗ
ΗΡΩ ΚΑΡΔΑΣΗ
Μίμης

***

Στη μνήμη της ΚΑΛΛΙΟΠΗΣ ΣΤΕΦΙΚΟΥ, ο άνδρας της Θανάσης και τα παιδιά της Χρήστος, Βαγγέλης και Αγγελική προσφέρουν 100 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Ταξιάρχη Κορυδαλλού, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτ.

Στη μνήμη του σεμνού αγωνιστή μπαρμπα-ΜΗΤΣΟΥ ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΥ, που «έφυγε» τον Αύγουστο του 2002 και άφησε δυσαναπλήρωτο κενό στο Κόμμα, καθώς και στη μνήμη του αγαπημένου συν. ΠΑΥΛΟΥ ΚΩΣΤΟΥΛΑ, που ήταν το αηδόνι της παρέας και «έφυγε» τον Αύγουστο του 2002 και μας γέμισε από θλίψη, προσφέρω 50 ευρώ, μέσω της Επιτροπής Λακώνων Στήριξης του ΚΚΕ, για την οικονομική εξόρμηση.

Κατερίνα Σαραντάκου


ΖΟΥΠΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΖΟΥΠΙΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΖΟΥΠΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
ΖΟΥΠΙΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΤΣΟΣ
ΑΛΕΠΟΠΟΥΛΟΣ ΜΗΤΣΟΣ

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΖΙΒΡΑΣ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΖΙΒΡΑΣ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ