Κυριακή 22 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τα... «καλαμπούρια» του κ. Τσοχατζόπουλου

«Δεν υπάρχει ακρίβεια», μας καθησυχάζει ο υπουργός Ανάπτυξης της «σοσιαλιστικής» κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ κ. Τσοχατζόπουλος. Την εξαφάνισε, φαίνεται, με το μποϊκοτάζ που έκαναν κυβέρνηση και Ινστιτούτο Καταναλωτών στις λαϊκές αγορές και όχι μόνο. Και όμως εμείς οι συνταξιούχοι επιμένουμε να μην πιστεύουμε στο χάιδεμα των αυτιών μας από τα κυβερνητικά στόματα, γιατί βιώνουμε την πραγματικότητα στην τσέπη μας και στο ψυγείο μας! Εμείς οι απόμαχοι της δουλιάς, είμαστε οι πιο αρμόδιοι «οικονομολόγοι» και η λιτότητα των τελευταίων χρόνων μας έχει διδάξει στην πρακτική εφαρμογή της οικονομίας.

«Καλαμπούρι» μας λέει ότι είναι ο κ. Τσοχατζόπουλος η ακρίβεια, που την κάνουν θέμα τα ΜΜΕ, χωρίς να υπάρχει. Μας λένε να ψάχνουμε στα μαγαζιά και στους πάγκους της λαϊκής, ώσπου να βρούμε τα πιο φτηνά προϊόντα για να τα αγοράσουμε. Και αφού ξεκουραστούμε την άλλη μέρα, φρέσκοι φρέσκοι, να ξεκινούμε για να οργώσουμε όλη την Αττική ώσπου να βρούμε τη φθήνια και έτσι να απομονώσουμε αυτούς που αισχροκερδούν - γιατί το' παν και αυτό!!!

Ομως τα αστεία τέλειωσαν και όλοι εμείς οι συνταξιούχοι και χαμηλόμισθοι μεροκαματιάρηδες θέλουμε να φωνάξουμε δυνατά για να τ' ακούσουν όλοι οι κυβερνώντες μας ότι αυτά που λένε όχι μόνο δε μας πείθουν, αλλά μας κάνουν ν' αγανακτούμε και να επαναστατούμε. Ξέρουμε ότι εφαρμόζουν πιστά τις εντολές και την πολιτική των αφεντικών τους της ΕΕ, πολιτική πείνας και εξαθλίωσης για το λαό και κερδών για το μεγάλο κεφάλαιο. Είναι ντροπή να μας κοροϊδεύουν έτσι ξεδιάντροπα, κάθε φορά που προκύπτει ένα θέμα που αφορά τον οικονομικό προϋπολογισμό των νοικοκυριών μας. Με τον ερχομό του χειμώνα, η κατάσταση θα χειροτερέψει για όλους τους χαμηλοσυνταξιούχους και χαμηλόμισθους. Απαιτούμε, επιτέλους, να παρθούν μέτρα τώρα για βελτίωση των οικονομικών μας.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΜΙΑΤΖΗΣ
Συνταξιούχος του ΙΚΑ


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ