Τρίτη 24 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
Μειώνεται η ηλικία χρήσης

Η δραματική επισήμανση πως το πρόβλημα των ναρκωτικών αγγίζει σήμερα ακόμα πιο μικρές ηλικίες και για το λόγο αυτό το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ) έθεσε σε λειτουργία τη Θεραπευτική Μονάδα Εφήβων στην Πάτρα.

Η έναρξη της λειτουργίας του νέου θεραπευτικού προγράμματος άρχισε χτες και οι επισημάνσεις για τις δραματικές επιπτώσεις των ναρκωτικών έγιναν από τους υπευθύνους του ΚΕΘΕΑ το περασμένο Σάββατο, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Ο δήμαρχος της Πάτρας, Ευ. Φλωράτος, επισήμανε από την πλευρά του πως η συγκεκριμένη μονάδα αποτελεί ανάγκη ύπαρξης για την πόλη.

Στις φυλακές

Την αναγκαιότητα για τη λειτουργία του προγράμματος που λειτουργεί στις φυλακές Κορυδαλλού σε μόνιμο χώρο, ειδικά διαμορφωμένο σε θεραπευτική κοινότητα, έτσι ώστε να λειτουργεί απρόσκοπτα υπογράμμισαν χτες οι 16 γυναίκες - μέλη της θεραπευτικής κοινότητας κατά τη διάρκεια περιοδείας της υφυπουργού Υγείας Ελπ. Τσουρή, της αντιπροέδρου του ΚΕΘΕΑ Κ. Σπινέλλη και της Ν. Νταουντάκη, μέλους του ΔΣ του ΚΕΘΕΑ.

Η Ελπ. Τσουρή υποσχέθηκε ότι σε συνεργασία με το υπουργείο Δικαιοσύνης θα εξασφαλιστούν οι χώροι και υλικοτεχνική υποστήριξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ