Τρίτη 24 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΑΛΑΝΗ ΛΑΡΙΣΑΣ
Επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ

Ανανδρη επίθεση στα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Φαλάνης του ΚΚΕ, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν «άγνωστοι» έσπασαν με πέτρες τα τζάμια της εισόδου. Η επίθεση έγινε λίγες ώρες μετά την οργανωμένη πολιτική εξόρμηση της Τομεακής Οργάνωσης Επαρχίας Τυρνάβου της ΚΝΕ στη Φαλάνη.

Σε ανακοίνωσή της η Κομματική Οργάνωση Φαλάνης του ΚΚΕ τονίζει: «φαίνεται πως κάποιοι ενοχλήθηκαν έντονα από τη δράση της νεολαίας του ΚΚΕ, που αναπτύσσεται έντονα το τελευταίο διάστημα στην περιοχή και πίστεψαν ότι μ' αυτή την άνανδρη επίθεση θα στείλουν μήνυμα εκφοβισμού, όχι μόνο στους νέους κομμουνιστές και το ΚΚΕ, αλλά σε κάθε νέο που σκέφτεται ν' αντιδράσει αγωνιστικά απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές.

Η Κομματική Οργάνωση Φαλάνης του ΚΚΕ καταγγέλλει αυτή την προσπάθεια τρομοκράτησης και καλεί όλους τους δημοκράτες πατριώτες να την καταδικάσουν με κάθε πρόσφορο μέσο.

Η καλύτερη απάντηση του λαού και της νεολαίας θα είναι η ολόπλευρη ισχυροποίηση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, η μαζική και μαχητική κινητοποίηση του λαού ενάντια στα πολεμοκάπηλα σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και σε κάθε αντιλαϊκή πολιτική».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ