Τρίτη 24 Δεκέμβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Θεατρικές εκφράσεις, εντός κι εκτός

Από την παράσταση του Χοροθεάτρου του ΚΘΒΕ
Από την παράσταση του Χοροθεάτρου του ΚΘΒΕ
Το έργο του Σαμ Σέπαρντ «Το δόντι του εγκλήματος», που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα από το ΚΘΒΕ, σε σκηνοθεσία Μαριτίνας Πάσσαρη, συνεχίζει τις παραστάσεις στο «Βασιλικό Θέατρο» (25-28/12, 7μμ και 29/12 10μμ). Επίσης, στις 1, 3 και 4/1 (7μμ) και στις 5/1 (10μμ). Η μετάφραση είναι του Νίκου Σαββάτη και τα σκηνικά - κοστούμια της Ολυμπίας Σιδερίδου. Παίζουν: Γιώργος Συμεωνίδης, Κων. Παπαχρόνης, Ελενα Τοπαλίδου, Αστέρης Πελτάκης κ.ά.

  • Ξεκίνησαν οι παραστάσεις του Χοροθεάτρου του ΚΘΒΕ στο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών με τα έργα «Handle with care» και «Την ημέρα των γενεθλίων μου πήρα το τρένο για τη Θεσσαλονίκη», το δεύτερο σε συμπαραγωγή με την ομάδα «Λάθος κίνηση». Το πρώτο έργο είναι σε χορογραφία Αντώνη Φωνιαδάκη και το δεύτερο σε χορογραφία Κωνσταντίνου Μίχα. Οι παραστάσεις δίνονται από Τετάρτη - Κυριακή στις 9μμ και επιπλέον στις 7/1.
  • Η μουσική παράσταση «... και το νοίκι διά 3» στο σπίτι τέχνης «Λώλης» (Δεληγιάννη 5, πίσω από το Πάντειο) με την Ερωφίλη, τον Νίκο Κουρουπάκη και τον Δημήτρη Υφαντή συνεχίζει τις παραστάσεις του στις 24 και 25/12 (10.30μμ), με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ