Τετάρτη 15 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΑΓΡΟΤΙΚΑ
ΚΕΡΚΥΡΑ
Στις 27 του Γενάρη η κινητοποίηση

Αγροτικό συλλαλητήριο διοργανώνει η Παγκερκυραϊκή Επιτροπή Αγώνα Αγροτών της Κέρκυρας τη Δευτέρα 27 του Γενάρη, στις 10 π.μ. στην πλατεία Σαρόκου και απευθύνει κάλεσμα συμπαράστασης και συμμετοχής προς όλους τους δήμους της Κέρκυρας. Ακόμα, την Παρασκευή 17/1/2003, στις 10 π.μ., η Επιτροπή οργανώνει σύσκεψη - συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κέρκυρας και καλεί να συμμετέχουν σε αυτή εκπρόσωποι των δημοτικών αρχών.

Η Επιτροπή Αγώνα με ανακοίνωσή της καλεί τους αγρότες του νησιού να δώσουν αποφασιστική απάντηση με τον αγώνα τους για μία άλλη αγροτική πολιτική που να είναι προς όφελος της χώρας μας, της αγροτικής οικονομίας και της ενίσχυσης του αγροτικού εισοδήματος. Τους καλεί να αγωνιστούν ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ, η οποία έχει φέρει ολόκληρη την αγροτική οικονομία της χώρας στα πρόθυρα της καταστροφής και του αφανισμού παρασύροντας το αγροτικό νοικοκυριό στη φτώχεια και στη μιζέρια.

Επίσης, σημειώνει ότι στην Κέρκυρα η κατάσταση έχει πάρει τραγικές διαστάσεις καθώς χρόνο με το χρόνο το εισόδημα των αγροτών μειώνεται και απαξιώνεται η ελαιοκαλλιέργεια που αποτελεί τη βασική αγροτική παραγωγή του νησιού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ