Τετάρτη 15 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Θετική η ανταπόκριση του κόσμου

Θετική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην πολιτική εξόρμηση των κομμουνιστών σε πόλεις και χωριά της Β/Δ Ελλάδας την περασμένη Κυριακή. Μέσα από αυτή τη διαδικασία καθορίστηκαν και συσκέψεις φίλων και οπαδών του ΚΚΕ σε αρκετές πόλεις της περιοχής με θέμα τις θέσεις της ΚΕ του Κόμματος για την Ελληνική Προεδρία.

Ηδη ο πήχης των απαιτήσεων σε όλα τα επίπεδα ανεβαίνει ακόμα πιο ψηλά για την επόμενη Κυριακή, στην οποία τα μέλη του Κόμματος και της ΚΝΕ καλούνται να διακινήσουν πιο πλατιά τις θέσεις του ΚΚΕ με θέμα «Πολιτική Πρόταση Λαϊκής Συσπείρωσης και Συνεργασίας».

Στο νομό των Ιωαννίνων έγινε εξόρμηση σε συνοικίες, σπίτια και καφενεία της πόλης αλλά και στα δύο Νοσοκομεία και στη «ΔΩΔΩΝΗ», ενώ συνεχίστηκε και τη Δευτέρα σε υπηρεσίες του δήμου, στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στο χώρο του Πανεπιστημίου και στο χώρο δράσης των ΕΒΕ. Επίσης, οι κομματικές οργανώσεις της υπαίθρου διακίνησαν το «Ρ» σε χωριά του νομού.

Και στους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Πρέβεζας, Αρτας, Κέρκυρας και Λευκάδας η διακίνηση απλώθηκε σε συνοικίες των πόλεων και σε δεκάδες χωριά, ενώ στο νομό της Θεσπρωτίας η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τέτοια που διακινήθηκαν όλα τα φύλλα που είχαν παραγγελθεί και τα μέλη των οργανώσεων αγόρασαν φύλλα «Ριζοσπάστη» από τα περίπτερα και τα διέθεσαν και αυτά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ