Τετάρτη 15 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΡΑΣΗ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2003»
Ανεπιθύμητοι!

Ανακοίνωση για την αυριανή άφιξη των «γερακιών» του ΝΑΤΟ

Με τον τίτλο «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!» υποδέχεται η «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» την ηγεσία του ΝΑΤΟ που καταφθάνει αύριο στην Αθήνα.

«Χαβιέ Σολάνα και... Ρόμπερτσον το όνομά τους» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση για να μη μένει αμφιβολία για το ποιοι και προσωποποιημένα είναι αυτοί που έρχονται.

Και συνεχίζει: «Είναι ο πρώην και ο νυν γραμματέας του στρατιωτικού βραχίονα των πολυεθνικών, του ΝΑΤΟ, οι οποίοι έρχονται την Πέμπτη 15 Γενάρη στην Αθήνα, για διαβουλεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση. Δεν απαιτείται ιδιαίτερη φαντασία για να καταλάβει κανείς την αποστολή των συγκεκριμένων "γερακιών" στη χώρα μας.

Ερχονται για να ρυθμίσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες και τους όρους που οι ιμπεριαλιστές έχουν απαιτήσει για γενίκευση του μακελειού σε βάρος του ιρακινού λαού. Η ελληνική κυβέρνηση έχει αποδείξει εμπράκτως και από το παρελθόν, αλλά και στις πρόσφατες δηλώσεις για τις προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας ότι θα υποδεχτεί τους "υψηλούς ξένους" με τη δέουσα υποταγή, εφόσον έχει τα συμφέροντα των Αμερικανών και Ευρωπαίων κεφαλαιοκρατών "κορόνα στο κεφάλι" της.

Η "Δράση: Θεσσαλονίκη 2003" κηρύσσει ανεπιθύμητους τους συγκεκριμένους, που ακόμα και σήμερα, κάτω από τις δικές τους εντολές βομβαρδίζονται χώρες, δολοφονούνται εκατοντάδες άμαχοι και κυρίως παιδιά. Είναι αυτοί που σπέρνουν τον πυρηνικό και χημικό θάνατο σε δεκάδες περιοχές του πλανήτη.

Η "Δράση: Θεσσαλονίκη 2003" καλεί το σύνολο των εργαζόμενων της χώρας να καταγγείλουν και να καταδικάσουν την παρουσία των εκπροσώπων της πολεμικής βαρβαρότητας στη χώρα μας.

-- Να υψώσουν βροντερή τη φωνή τους ενάντια στα πολεμοκάπηλα σχέδια του ΝΑΤΟ, των Αμερικάνων και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

-- Να απαιτήσουν την άμεση απεμπλοκή της χώρας μας από το συνεχιζόμενο πόλεμο στο Ιράκ. Να απαιτήσουν καμιά συμμετοχή της χώρας μας τόσο στην προετοιμασία όσο και τη γενίκευση του πολέμου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ