Σάββατο 4 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Στην Τούμπα τα σπουδαία

Σαλονικιώτικη μάχη ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ηρακλή. Σήμερα αγωνίζεται ο Ολυμπιακός στα Τρίκαλα

Σαλονικιώτικη κόντρα για γερά νεύρα, περιμένει τους φίλους του ποδοσφαίρου, στην 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (18.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ) τον Ηρακλή, που μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και έχει μεγάλες ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη. Ο «Δικέφαλος» πάντως έχει προσανατολίσει τους ευρωπαϊκούς του στόχους στο Ιντερτότο και αύριο θα προσπαθήσει για τη νίκη, προκειμένου να ανέβει βαθμολογικά, αλλά και... ψυχολογικά. Στο στρατόπεδο της ομάδας του Ντούσαν Μπάγεβιτς, επικρατεί ψυχραιμία, ενώ ο ίδιος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη δυστοκία των επιθετικών του. Ο «Ντούσκο» έχει επικεντρώσει όλη του την προσοχή σε αυτό το σημείο και δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, αλλά και στον ψυχολογικό τομέα, ελπίζοντας ότι οι κυνηγοί του θα καταφέρουν να μετατρέψουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούν.

Σήμερα, η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει με τον αγώνα μεταξύ των Τρικάλων και του Ολυμπιακού (16.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ). Οι πρωτοπόροι «ερυθρόλευκοι» δεν αναμένεται να αντιμετωπίσουν πρόβλημα έναντι των γηπεδούχων, όμως η ομάδα της Θεσσαλίας, την προηγούμενη αγωνιστική απέδειξε πως μπορεί να φανεί άκρως επικίνδυνη και απρόβλεπτη. Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Αλμπέρτ Μπιγκόν, δήλωσε:«Πάμε στα Τρίκαλα με ένα στόχο. Θέλουμε να κρατήσουμε το μικρό αυτό αβαντάζ που έχουμε και πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό από ψυχολογική άποψη να αντιμετωπίσουμε την τριάδα των δύσκολων παιχνιδιών που ακολουθούν το Μάρτη, με αυτό το παραπάνω όπλο στη διάθεσή μας». Στη συνέχεια ο ιταλός κόουτς εστίασε την προσοχή της ομάδας του στο σημερινό αγώνα λέγοντας:«Τώρα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τα Τρίκαλα, τα οποία έχουν ενδυναμωθεί και σίγουρα θα μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Ακόμη μια φορά πρέπει να δείξουμε τα νύχια μας και να διεκδικήσουμε με αποφασιστικότητα τη νίκη.

Μεγάλη αναμέτρηση, ωστόσο έχουμε αύριο και στην Κρήτη, όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται τον αναζωογονημένο Πανιώνιο (16.00). Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, μετά την επιτυχία της στο Κύπελλο ταξίδεψε στο Ηράκλειο με αέρα νικητή και σίγουρα θα δυσκολέψει τους φιλόδοξους γηπεδούχους.

Τα υπόλοιπα ματς είναι: Αύριο: Παναχαϊκή - Καλαμάτα (16.00), Παναθηναϊκός - Εθνικός Ασ. (16.00), Ξάνθη - Προοδευτική (16.00), ΑΕΚ - Πανηλειακός (16.00), Αρης - Απόλλων Αθ. (16.00), Δευτέρα: Ιωνικός - Καβάλα (16.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ