Σάββατο 4 Μάρτη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Είναι ακόμα ζωντανοί...

«Ζωντανοί» στο όνειρο της πρόκρισης στους προημιτελικούς της Ευρωλίγκα έμειναν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ που εκμεταλευόμενοι τις έδρες τους έκαναν ρελάνς απέναντι σε Ολίμπια και Μακάμπι. Ετσι ισοφάρισαν σε 1-1 τις νίκες και θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα παιχνίδια που θα διξαχθούν σε Λιουμπλιάνα και Τελ Αβιβ. Αντίθετα με τους δύο, ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να τελειώσει την υπόθεση πρόκριση, καθώς ητήθηκε στην Γιουγκοσλαβία από την Μπούντουσνοστ με 77-64. Ετσι θα χρειαστεί το τρίτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ προκειμένου να λύσει τις διαφορές του με τους Γιουγκοσλάβους.

Στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός φαίνεται να πήρε το μαθημά του απο το πρώτο παιχνίδι. Ετσι οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίαστηκαν πιο οργανωμένοι στη άμυνα, ενώ δεν άφησαν να χαθεί ο έλεγχος των ριμπάουντ. Το 68-52 ήρθε φυσιολογικα, κράτησε ακέραιες τις ελπίδες των Πειραιωτων, που πλέον θα δώσουν τον υπέρ πάντων αγώνα στην Λουμπλιάνα.

Το καλό του πρόσωπο στην πιο κατάληλη στιγμή έδειξε ο ΠΑΟΚ που νίκησε στο Αλεξάνδρειο τη Μακάμπι με 67-55 και πλέον ολα θα κριθούν στο «Γιάντ Ελιάου» του Τελ Αβίβ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ