Σάββατο 18 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β΄ ΕΘΝΙΚΗ
Ζόρια για τους πρωτοπόρους

Με τη δύσκολη αναμέτρηση της πρωτοπόρου Χαλκηδόνας απέναντι στον Πανσερραϊκό (15.00, «ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ») αλλά και με το συνοικιακό ντέρμπι του Φωστήρα με τον Αθηναϊκό, συνεχίζεται σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο η 15η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής.

Οι παίκτες της Χαλκηδόνας απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής, έχοντας όμως μόλις τρεις βαθμούς διαφορά από τους διώκτες τους, της Καλαμαριάς. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είναι στην 7η θέση του πίνακα, όμως εκτός έδρας δείχνουν αρκετά δυνατοί με πολύ καλή επιθετική γραμμή. Σήμερα, εξάλλου, θα γίνει και ο αγώνας του Ταύρου, όπου ο Φωστήρας, που αναρριχήθηκε στην 6η θέση, υποδέχεται τους «λόρδους», οι οποίοι ακόμα είναι σε αστάθεια.

Αύριο, ο Απόλλωνας Καλαμαριάς φιλοξενείται στην Καλαμάτα από την ομώνυμη ομάδα. Η «Μαύρη Θύελλα»... παλεύει στη μέση της βαθμολογίας και μία επικράτηση επί των Θεσσαλονικέων θα είναι η καλύτερη ένεση ηθικού. Ομως, οι δεύτεροι του πίνακα ευελπιστούν όχι μόνο να πάρουν τους τρεις βαθμούς αλλά και να στραβοπατήσει η πρωτοπόρος ώστε να ισοβαθμήσουν στο ...ρετιρέ.

Από το αυριανό πρόγραμμα ξεχωρίζει το πελοποννησιακό ντέρμπι του Πατραϊκού με τον Πανηλειακό. Τα άλλα παιχνίδια είναι: Κασσάνδρα-Παναιγιάλειος, Ατρόμητος-Απόλλων Αθ., Κέρκυρα-Ολυμπιακός Β. και Εθνικός Αστέρας-Καβάλα. Ολοι οι αγώνες αρχίζουν στις 15.00.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ