Σάββατο 18 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Μοριάς στο πόδι

Εντείνονται οι προετοιμασίες στην Πελοπόννησο για την καλύτερη δυνατή συμμετοχή στο μεγάλο συλλαλητήριο της Παρασκευής στο Ναύπλιο. Με καθημερινές περιοδείες σε χώρους δουλιάς, τα στελέχη του ΠΑΜΕ απλώνουν το κάλεσμα συμμετοχής, ενώ τα μέλη της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» περιοδεύουν στην ύπαιθρο. Χθες, το στέλεχος του ΠΑΜΕ Δήμος Κουμπούρης περιόδευσε στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη και κάλεσε τους εργαζόμενους σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο, για να μην περάσει ο εργασιακός μεσαίωνας που σταθερά και μεθοδικά επιβάλλει η ΕΕ. Παράλληλα, τα μέλη της «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» στην Αργολίδα οργώνουν κυριολεκτικά το νομό, καθώς από χθες και μέχρι την Κυριακή με αυτοκινητοπομπή περνούν από τα χωριά και απευθύνουν καθολικό κάλεσμα στο μεγάλο συλλαλητήριο της Παρασκευής με ομιλίες και μοίρασμα της ανακοίνωσης της κίνησης.

Στην υπόλοιπη Πελοπόννησο, οι δηλώσεις συμμετοχής αυξάνονται και μεγάλος αριθμός πούλμαν θα αναχωρήσουν από τις πρωτεύουσες των νομών του Μοριά.

Μέχρι στιγμής, πούλμαν θα αναχωρήσουν από: Πάτρα, στις 3 μ.μ. από την πλατεία Γεωργίου, Πύργο στις 2 μ.μ. από την πλ. ΟΤΕ, Αμαλιάδα στις 2.30 μ.μ. από την πλ. Αγ. Αθανασίου, Κόρινθο στις 4 μ.μ. από τα Περιβολάκια, Λουτράκι στις 3.30 μ.μ. από την ΑΤΕ, Κιάτο στις 3.30 μ.μ. από την πλ. Δημαρχείου, Καλαμάτα στις 2 μ.μ. από το Αναψυκτήριο (δίπλα από το Δημαρχείο), Τρίπολη στις 4 μ.μ. από την πλ. Κολοκοτρώνη, Σπάρτη στις 3 μ.μ. από το Μουσείο.

  • Ο γραμματέας του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης, Θανάσης Παφίλης, θα μιλήσει στο Ναύπλιο, μεθαύριο Δευτέρα 20 Γενάρη στο κινηματοθέατρο «ΤΡΙΑΝΟΝ» στις 7 μ.μ.
  • Κλιμάκια του ΠΑΜΕ θα περιοδεύσουν σε χώρους δουλιάς σε Αργος και Ναύπλιο, την Τρίτη 21 Γενάρη. Συγκεκριμένα, κλιμάκιο του ΠΑΜΕ, με επικεφαλής τον Μπάμπη Βορτελίνο, μέλος της Διοίκησης της ΑΔΕΔΥ, θα περιοδεύσει στο δημόσιο τομέα και ένα άλλο, με επικεφαλής τον Θεόδωρο Κούτρα, μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, θα περιοδεύσει στον ιδιωτικό τομέα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ