Πέμπτη 23 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΑΡΗΣ 0-1
Ανετη πρόκριση

Ανετη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πήρε χτες ο Αρης, ο οποίος στον επαναληπτικό με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» επικράτησε με 1-0. Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι στον πρώτο αγώνα είχαν νικήσει με 3-0, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στους γηπεδούχους, οι οποίοι έδειξαν να μην έχουν μεγάλα... κέφια. Επιπλέον, ο λασπωμένος αγωνιστικός χώρος δε βοήθησε τις δύο ομάδες να «ξεδιπλώσουν» καλύτερα τις δυνατότητές τους, με αποτέλεσμα οι φάσεις μπροστά στις εστίες των δύο ομάδων να είναι ελάχιστες και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Μια από αυτές, πάντως, «έφτανε» ώστε ο Αρης να «σφραγίσει» το εισιτήριο καθώς εξελίχτηκε σε γκολ, όταν στο 12ο λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κνόπερ, ο Μαλλούς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Σεϊτάνοφ, Κρίζνικ (46' Μπλέτσας), Δέδες, Κάκος, Σάριτς, Βιντόγεβιτς (46' Αθανασιάδης), Χατζηπαντελίδης, Σακελλαρίδης, Τελτίνσκι, Ντάσιος, Γκόσεφ.

ΑΡΗΣ: Δέλλιος, Σκέντζος, Μαλλούς, Πασσαλής (23' Σίμιτς), Κνόπερ, Μπράγκα, Παπαδόπουλος, Κολτσίδας (46' Νικολαΐδης), Κούσας, Μορίς, Νιρέν.

  • Σήμερα, στο πλαίσιο των επαναληπτικών της φάσης των «16» ο Πανηλειακός υποδέχεται το Αιγάλεω (17.00, ΣΟΥΠΕΡΣΠΟΡΤ), Στο πρώτο παιχνίδι η αθηναϊκή ομάδα είχε επικρατήσει με 4-0.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ