Πέμπτη 23 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΑΥΠΛΙΟ - ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ - ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Προετοιμάζουν τη δική τους διαδήλωση

Με εξορμήσεις σε εργοστάσια και σε άλλους χώρους δουλιάς, καθώς και με εξορμήσεις στις αγορές και τις γειτονιές της Θεσσαλονίκης και της Κοζάνης, ενημερώνουν οι συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, αλλά και όσοι συσπειρώνονται στη «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003» για τα όσα θα συζητηθούν στη Σύνοδο του Ναυπλίου και καλούν τους εργαζόμενους και το λαό να δώσει μαζικά το «παρών» στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν αύριο Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη στις 6.30 το απόγευμα στο Αγαλμα του Βενιζέλου και στην Κοζάνη στις 7μμ στην πλατεία της πόλης.

Και οι εργαζόμενοι ετοιμάζονται να δώσουν το «παρών». Να ενώσουν τη φωνή τους με τους χιλιάδες άλλους διαδηλωτές στο Ναύπλιο και σε όλη την Ελλάδα που θα βρίσκονται στους δρόμους της αντιπαράθεσης με την αντεργατική και αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ.

Στη Θεσσαλονίκη συνεχίστηκαν και χτες οι περιοδείες σε χώρους δουλιάς, όπως ο ΟΤΕ κλπ. και οι εξορμήσεις στην αγορά της πόλης. Σήμερα περιοδείες θα γίνουν στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Παπαναστασίου, στο Λιμάνι και στον ΟΣΕ.

«Μόνο με τον αγώνα μπορούμε να ελπίζουμε να αλλάξει η κατάσταση», δήλωναν εργαζόμενοι που χτες βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης ως καταναλωτές. Μαζί τους συμφωνούσαν και καταστηματάρχες που βλέπουν στην τσέπη τους πώς εκφράζεται το σύνθημα «Εργατιά χωρίς λεφτά, μαγαζιά χωρίς δουλιά».

Καθένας με τα δικά του αιτήματα και όλοι μαζί ενάντια στην αντεργατική - αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και ΕΕ.

Χτες και οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ και τις δημοτικές επιχειρήσεις του Νομού Θεσσαλονίκης, μέσα από ανακοίνωση του Συλλόγου τους, δήλωσαν ότι συμπαρατάσσονται στο μέτωπο αντίστασης στην πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων και της διάλυσης των εργασιακών σχέσεων και πάλης για πλήρη και σταθερή δουλιά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ