Πέμπτη 23 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δε θα περάσει η τρομοκρατία

Το κρούσμα αυταρχισμού και τρομοκρατίας που έγινε την περασμένη Παρασκευή στο Ναύπλιο, καταγγέλλει σε δελτίο Τύπου το Γραφείο Περιοχής Ανατολικής Πελοποννήσου της ΚΝΕ, όπου δύο στελέχη της συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα.

Οπως σημειώνει το Γραφείο, δεν είναι τυχαίο ότι την επόμενη μέρα θα ερχόταν στο Ναύπλιο η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα για περιοδεία και καταγγέλλει ότι εκτός από το γενικότερο κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί, με καταστολή των κινητοποιήσεων και ποινικοποίηση των αγώνων, έχει δημιουργηθεί στην πόλη έντονα ένα κλίμα φόβου, ανασφάλειας ότι θα γίνουν επεισόδια, θα καεί η πόλη κλπ.

«Καλλιεργείται κυρίως από τις δυνάμεις του ΠΑΣΟΚ - ΝΔ με την αμέριστη βοήθεια και των ΜΜΕ (τοπικών - πανελλαδικών) με μοναδικό σκοπό να φοβηθεί ο κόσμος και να μην έρθει. Προσπαθούν με αυτό τον τρόπο να κρύψουν τα αντιλαϊκά μέτρα, να αποπροσανατολίσουν και να μην ασχοληθεί ο ελληνικός λαός με τις αποφάσεις των υπουργών Εργασίας που στρέφονται εναντίον του» τονίζει.

Οι Κασσάνδρες, καταλήγει, θα διαψευσθούν την Παρασκευή. Ο λαός και η νεολαία του Ναυπλίου, αλλά και των άλλων περιοχών, θα διαδηλώσουν μαζικά ενάντια στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, θα περιφρουρήσουν τις κινητοποιήσεις τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ