Παρασκευή 24 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Με ενθουσιασμό στην πολιτική εξόρμηση του Κόμματος

Με το «Ριζοσπάστη» στο χέρι και τη φλόγα στην καρδιά τους οι κομμουνιστές, νεολαίοι, μέλη και οπαδοί του ΚΚΕ, στις περιοχές της Μακεδονίας - Θράκης, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στις περισσότερες περιοχές, πέτυχαν το στόχο που είχαν βάλει στην πανεξόρμηση της τελευταίας Κυριακής, να ξεπεράσουν τον αριθμό των φύλλων που είχαν διακινήσει στην εξόρμηση της προηγούμενης Κυριακής, κάνοντας ένα ακόμη βήμα στο δρόμο της πολιτικής εξόρμησης και της συνεχούς επαφής με τους εργαζόμενους που έχει ξεκινήσει το ΚΚΕ.

Στη Δυτική Μακεδονία διακινήθηκαν συνολικά 100 φύλλα περισσότερα από την πρώτη Κυριακή ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 1.200 φύλλα. Ιδιαίτερα αισθητή ήταν σ' αυτή την εξόρμηση η παρουσία και η δραστήρια συμμετοχή της νεολαίας. Στις Φοιτητικές Εστίες των ΤΕΙ στην Κοζάνη διακινήθηκαν για πρώτη φορά πάνω από 40 φύλλα. Γενικά η νεολαία είχε πολύ θετική παρουσία σε όλους τους χώρους και συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της εξόρμησης.

Στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη είχαμε επίσης αυξημένο κατά 200 αριθμό φύλλων που διακινήθηκαν, σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή, με το συνολικό αριθμό να φτάνει τα 2.900 φύλλα. Το νέο στοιχείο της εξόρμησης αυτής ήταν η καλή δουλιά που έγινε σε 30 περίπου εργασιακούς χώρους (αξιόλογες δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις).

Σε ορισμένες επιλεγμένες επίσης συνοικίες έγινε πολύ καλή κάλυψη με καλά αποτελέσματα. Η παρουσία της νεολαίας ήταν και στην περιοχή αυτή καθοριστική για την επιτυχία της προσπάθειας.

Στην Κεντρική Μακεδονία σημειώθηκαν επίσης καλά αποτελέσματα, παρά το γεγονός ότι στην Ημαθία και σε κάποιους ακόμα νομούς πήγε λιγότερος αριθμός φύλλων από αυτόν που είχε παραγγελθεί, γεγονός που δημιούργησε ορισμένα προβλήματα. Ιδιαίτερα πετυχημένη ήταν η κινητοποίηση στο Κιλκίς, όπου καλύφτηκαν τα περισσότερα χωριά και διακινήθηκαν πάνω από 400 φύλλα. Σε Ημαθία και Πέλλα εξαντλήθηκαν επίσης τα φύλλα που παραλήφθηκαν.

Η επιτυχία της εξόρμησης και στις 3 περιοχές έδειξε τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν για αύξηση της κυκλοφορίας της εφημερίδας με γενική και μόνιμη κινητοποίηση των κομματικών δυνάμεων και των φίλων του Κόμματος και της ΚΝΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ