Παρασκευή 24 Γενάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απόφαση για πανελλαδική απεργία στις 20 του Μάρτη

Ανοιχτή πρόσκληση από το ΠΑΜΕ σ' όλα τα συνδικάτα

Πανηγυρικά έγινε δεκτή χτες το βράδυ, στην αίθουσα της εργατικής αντισυνόδου, η ανακοίνωση της απόφασης της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ με την οποία κηρύσσεται πανελλαδική πανεργατική απεργία για τις 20 του Μάρτη.

Ολόκληρη η ανακοίνωση για την απεργία έχει ως εξής:

«Το ΠΑΜΕ μέσα στο δίμηνο Δεκέμβρη- Γενάρη κατέθεσε δύο (2) φορές στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ και μια φορά στην ΑΔΕΔΥ το εξάμηνο αγωνιστικό πρόγραμμα που έχει επεξεργαστεί για την περίοδο της Ελληνικής Προεδρίας.

Δυστυχώς, οι εκπρόσωποι του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού απέρριψαν την πρόταση του ΠΑΜΕ επειδή στόχο έχουν να εγκλωβίσουν τους εργατοϋπαλλήλους στη γραμμή της ταξικής συνεργασίας και να στηρίξουν την πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Με βάση όλα αυτά η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, σε χτεσινή ειδική συνεδρίασή της, αποφάσισε και κηρύσσει 24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 20 του Μάρτη 2003, μέρα που θα ξεκινά η Σύνοδος Κορυφής στις Βρυξέλλες με ατζέντα που αφορά στις εργασιακές σχέσεις, στην Κοινωνική Ασφάλιση και στις πολιτικές μισθών.

Καλούμε όλα τα συνδικάτα από αύριο το πρωί να παίρνουν αποφάσεις για την απεργία. Να προβάλλουν το αγωνιστικό ταξικό πρόγραμμα στόχων που έχει καταθέσει το ΠΑΜΕ στις διοικήσεις όλων των συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Να πάρουν την υπόθεση της απεργίας στα δικά τους σίγουρα χέρια».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ