Τρίτη 4 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Παλλαϊκός ξεσηκωμός

Πληθαίνουν τα ψηφίσματα και οι ανακοινώσεις μαζικών φορέων που δηλώνουν συμμετοχή στις αντιπολεμικές εκδηλώσεις και κινητοποιήσεις, ενώ οι επιτροπές ειρήνης διοργανώνουν εκδηλώσεις και συσκέψεις ενημέρωσης του κόσμου.

Αγωνιστικό κάλεσμα προς όλα τα σωματεία-μέλη της απευθύνει η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας (ΟΒΣΑ) να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση της 15ης του Φλεβάρη. Η Ομοσπονδία καλεί τους ΕΒΕ να καταγγείλουν και να αποτρέψουν τον απροσχημάτιστο πόλεμο που ετοιμάζουν Αμερικανοί και Ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές. «Για το δικαίωμα στη ζωή να είμαστε όλοι στα Προπύλαια στις 15 του Φλεβάρη στις 12 το μεσημέρι», κλείνει το κάλεσμά της η ΟΒΣΑ.

Κάλεσμα συμμετοχής στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στις 15 του Φλεβάρη απευθύνουν τα Συντονιστικά Αγώνα Σχολείων Αθήνας και Πειραιά καθώς και οι σπουδαστικοί σύλλογοι των Σχολών Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά.

Ακόμα, αποφάσεις συμμετοχής στο συλλαλητήριο στα Προπύλαια έχουν πάρει οι φοιτητικοί σύλλογοι Φυσικού, Μαθηματικού, Επικοινωνίας και ΜΜΕ, Μεθοδολογίας της Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης (ΜΙΘΕ) του Πανεπιστημίου Αθήνας και ο σύλλογος του Παντείου Πανεπιστημίου, καθώς και ο σπουδαστικός σύλλογος της Σχολής Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών (ΣΓΤΚΣ) του ΤΕΙ Αθήνας και η Τμηματική Συνέλευση Ηλεκτρονικών Υπολογιστικών Συστημάτων του ΤΕΙ Πειραιά.

Εκδηλώσεις και συσκέψεις

Η Επιτροπή Ειρήνης Πατησίων- Ριζούπολης διοργανώνει εκδήλωση για τον πόλεμο κατά του Ιράκ, την Κυριακή 9 του Φλεβάρη, στο πολιτιστικό κέντρο της Γκράβας (Ταϋγέτου 60), στις 5 μ.μ.

Αντιιμπεριαλιστική-αντιπολεμική εκδήλωση διοργανώνουν μαζικοί φορείς του Περιστερίου την Παρασκευή 7 του Φλεβάρη στις 6 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου. Μετά την εκδήλωση θα γίνει προβολή ταινίας στο 4ο Δημοτικό Σχολείο (Σαρανταπόρου και Εθνικής Αντίστασης) και θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα από παιδικό συγκρότημα της Τουρκίας. Ταυτόχρονα, θα λειτουργήσει και έκθεση φωτογραφίας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ