Σάββατο 8 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
Αγωνιστικές πρωτοβουλίες

Νέες αντιπολεμικές πικετοφορίες, εκδηλώσεις, συσκέψεις, περιοδείες και εξορμήσεις προστίθενται καθημερινά στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν για το επόμενο χρονικό διάστημα, τόσο από επιτροπές ειρήνης, όσο και από εκπροσώπους μαζικών και συνδικαλιστικών φορέων σε γειτονιές της Αττικής και σε χώρους δουλιάς. Συγκεκριμένα:

Αύριο

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Πατησίων - Ριζούπολης διοργανώνει εκδήλωση για τον πόλεμο κατά του Ιράκ, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Γκράβας (Ταϋγέτου 60), στις 5 μ.μ.

Τη Δευτέρα 10 Φλεβάρη

-- Η «Δημοκρατική Ενότητα Γονέων» του Νέου Ηρακλείου, διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Τα παιδιά του πολέμου» στις 6.30 μ.μ, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος). Θα μιλήσουν ο αντιπρόεδρος της ΕΕΔΥΕ Νίκος Φωτιάδης, ο ΓΓ των Γιατρών του Κόσμου Νικήτας Κανάκης και η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου καλεί σε σύσκεψη τους μαζικούς φορείς του περιοχής στα γραφεία του Συλλόγου «Στοργή του Παιδιού» (Μικράς Ασίας και Ηλέκτρας), στις 6.30 μ.μ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Γούβας καλεί σε σύσκεψη τους μαζικούς φορείς, για τον πόλεμο στο Ιράκ, στο 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα στις 7 μ.μ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ταύρου διοργανώνει εκδήλωση στο Δημαρχείο (Πειραιώς 100) στις 6.30 μ.μ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Γλυφάδας διοργανώνει εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο (Μελίνα Μερκούρη), στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον πρόεδρο της ΕΕΔΥΕ Ευάγ. Μαχαίρα. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την Πετρή Σαλπέα και τον Δ. Κεχρή.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Καλλιθέας διοργανώνει εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο (Κρέμου και Φιλαρέτου) στις 7 μ.μ.

Στις 11 και 12 Φλεβάρη

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Αμαρουσίου διοργανώνει την Τρίτη 11 Φλεβάρη πικετοφορία από τα γραφεία της (Μιλτιάδου 4), στις 7 μ.μ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 12 Φλεβάρη, στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, στις 7 μ.μ.

Την Πέμπτη 13 Φλεβάρη

-- Οι Επιτροπές Ειρήνης Κυψέλης - Πατησίων και Ριζούπολης διοργανώνουν πικετοφορία από την πλατεία Αμερικής έως το τέρμα Πατησίων στις 6 μ.μ.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Νέας Ιωνίας, διοργανώνει πικετοφορία από τον πεζόδρομο της Μικράς Ασίας στις 6 μ.μ.

-- Στο Κερατσίνι, μαζικοί φορείς διοργανώνουν πικετοφορία.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Χαλανδρίου και η Δημοτική Αρχή της πόλης διοργανώνουν πικετοφορία στις 6 μ.μ. από την κεντρική πλατεία της πόλης.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Αμπελοκήπων και άλλοι μαζικοί φορείς της περιοχής διοργανώνουν πικετοφορία που θα καταλήξει σε συγκέντρωση στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ.

- Η Επιτροπή Ειρήνης Καματερού διοργανώνει πικετοφορία που θα ξεκινήσει από τον κινηματοθέατρο «Μελίνα» στις 6 μ.μ.

Την Παρασκευή 14 Φλεβάρη

-- Στην Ελευσίνα ο δήμος και μαζικοί φορείς της πόλης διοργανώνουν συγκέντρωση - συλλαλητήριο στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Ηρώων (προσυγκέντρωση στην πλατεία Λαού).

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Νέου Ηρακλείου διοργανώνει πικετοφορία από το γήπεδο του «ΤΥΦΩΝΑ», στις 6 μ.μ.

Περιοδείες

Συνεχίζονται καθημερινά οι περιοδείες συνδικαλιστών στους χώρους δουλιάς, οι οποίοι ενημερώνουν και καλούν τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν μαζικά στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια. Τη Δευτέρα 10 Φλεβάρη θα γίνει περιοδεία στο εργοστάσιο της ΦΑΓΕ, ενώ στις 11 Φλεβάρη στις αποθήκες της επιχείρησης «Κωνσταντακάτος» και στα Νοσοκομεία «Αλεξάνδρα» και «Λαϊκό». Τέλος, στις 12 του μήνα περιοδεία θα γίνει στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ