Τετάρτη 12 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ο Χάβελ και η «Αυγή»...

Ξέρετε ποιος φταίει που οι χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, υποψήφιες οι περισσότερες για ένταξη στην ΕΕ και «υποδείγματα» της πορείας του κόσμου προς την «ελευθερία», τάχθηκαν αναφανδόν υπέρ του πολέμου και διεκδικούν ρόλο «δεκανέα» του Μπους;

Είναι απλό: Φταίει ο ...σοσιαλισμός!

Και τι φταίει ο σοσιαλισμός, θα πείτε, αφού από το '89 και μετά οι χώρες αυτές μετατράπηκαν σε αμερικανο-γερμανικές «αποικίες» και τα πολιτικά τους διευθυντήρια σε μαριονέτες;

Οχι, φταίει ο σοσιαλισμός! Διότι - όπως διατείνεται χτεσινή ανάλυση της «Αυγής» - αυτές οι χώρες είχαν συνηθίσει επί πολλά χρόνια να λένε «ντα» στην ΕΣΣΔ και επειδή ακόμα η «δημοκρατία» δεν έχει αναπτυχθεί πλήρως συνεχίζουν να φοβούνται, επομένως πέρασαν απευθείας στο «γιες»!

Να λοιπόν τι φταίει! Οταν οι «Βαλέσα» της Πολωνίας τάσσονται με τις ΗΠΑ φταίει ο σοσιαλισμός! Οταν οι βασιλοπρωθυπουργοί της Βουλγαρίας τάσσονται με τις ΗΠΑ φταίει ο σοσιαλισμός!

Για το γεγονός ότι ο Χάβελ της «Ανοιξης της Πράγας» και οι συν αυτώ (ινδάλματα της «Αυγής» όλοι τους), τα κατάφεραν να γίνουν αυτό που πάντα ήταν, όργανα των Αμερικανών δηλαδή, φταίνε ο ... Λένιν, ο Στάλιν, ο Χρουστσόφ και ο Μπρέζνιεφ!

Το «ανέλυσε» χτες η «Αυγή».

Μωραίνει Κύριος...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ