Τετάρτη 12 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΣΤΟΠ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΘΡΑΚΗ
Μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις

Κλιμάκια της Κίνησης «Δράση: Θεσσαλονίκη 2003», της ΕΔΥΕΘ, της «Νεανικής Δράσης για την Ειρήνη» στις περιοδείες τους που γίνονται καθημερινά καλούν το λαό της Θεσσαλονίκης, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, τους επαγγελματίες, τη νεολαία να συμμετάσχουν στην αντιπολεμική διαδήλωση το Σάββατο, στις 12 το μεσημέρι, στην Πλατεία Αριστοτέλους. Σήμερα στις 7 μ.μ. θα γίνει συγκέντρωση στο Δημοτικό Θέατρο Πολίχνης και στη συνέχεια πορεία. Αύριο θα γίνουν εξορμήσεις, στη μία η ώρα στην Τράπεζα Εργασίας στην οδό Λ. Σοφού, στις 2 μ.μ. στην Εθνική Τράπεζα στην οδό Λ. Σοφού και στις 6.30μ.μ. στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Ερμού.

Καλούν στα συλλαλητήρια

Ο Σύνδεσμος Βιοτεχνών Επιπλοποιών Ν. Θεσσαλονίκης καλεί τους επαγγελματίες, βιοτέχνες, εμπόρους και όλους τους πολίτες του νομού Θεσσαλονίκης να δώσουν το «παρών» τους στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα πολεμοχαρή και ιμπεριαλιστικά σχέδια των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και να δηλώσουν τα φιλειρηνικά τους αισθήματα. «Δε θέλουμε να δούμε άλλη Γιουγκοσλαβία», τονίζεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Να πάρουν μέρος στην αντιπολεμική συγκέντρωση και πορεία στις 15 Φλεβάρη, στις 12 το μεσημέρι, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας, καλούν οι παρακάτω φορείς: ΕΕΔΥΕ, Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας, Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων, Ενωση Επαγγελματιών Ορεστιάδας, Εμπορικός Σύλλογος Ορεστιάδας, ΕΛΜΕ, Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Πανσπουδαστικές Κινήσεις Συνεργασίας.

Να πουν ένα μεγάλο «Στοπ στο βρώμικο πόλεμο» καλεί τους αγρότες του νομού Πέλλας η ΠΑΣΥ του νομού, συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο που γίνεται το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στην Εδεσσα.

Ο Σύλλογος Επαναπατρισθέντων Πολιτικών Προσφύγων Καβάλας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνει στην Καβάλα η Κίνηση «Δράση: Θεσσαλονίκης 2003».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ