Τρίτη 18 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ
Χιλιάδες στους δρόμους

ΟΧΙ στον πόλεμο στο Ιράκ βροντοφώναξε και η Λαμία

Eurokinissi

ΟΧΙ στον πόλεμο στο Ιράκ βροντοφώναξε και η Λαμία
Στη Λαμία, την Αμφισσα, τη Λιβαδειά και τη Θήβα, το Σάββατο το πρωί, παλλαϊκό ποτάμι, χιλιάδες εργαζόμενοι και άνεργοι, επαγγελματίες, μαθητές και φοιτητές, φίλοι της ειρήνης, διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στον προετοιμαζόμενο ιμπεριαλιστικό πόλεμο κατά του Ιράκ. Προηγούμενα έγιναν αντιπολεμικά συλλαλητήρια στη Χαλκίδα, την Παρασκευή 14.2 και το Αλιβέρι, την Πέμπτη 13.2.

Στη Φθιώτιδα: Εκατοντάδες φιλειρηνιστές, το Σάββατο το πρωί, κατέκλυσαν την πλατεία Πάρκου στη Λαμία διαδηλώνοντας αντιπολεμικά. Εκ μέρους της Επιτροπής Ειρήνης, ο παπα-Χρήστος Ζαρκαδούλας, κάλεσε σε επαγρύπνηση και συσπείρωση. Η πορεία που ακολούθησε στους δρόμους της Λαμίας, μαχητική και μαζική, ενώθηκε, με αυτήν που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο, την ίδια ώρα.

Στη Βοιωτία: Στη Λιβαδειά και την Θήβα, οι φιλειρηνιστές, εργαζόμενοι και αγρότες, με την έντονη παρουσία της νεολαίας, έστειλαν «βροντερό» αντιπολεμικό μήνυμα.

Στη Φωκίδα: Στην πόλη της Αμφισσας, λαός και εργαζόμενοι έδωσαν μαζικό και μαχητικό «παρών» στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου και των συνδιοργανωτών φορέων, στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ