Πέμπτη 20 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στον τηλεοπτικό «902»

Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του «902» σήμερα Πέμπτη:

  • Στις 16.15 «Μικροπροοπτική». Ο Θανάσης Μπαλοδήμας φιλοξενεί τον Μπιγιάρ Αλιμάνι, Αλβανό σκηνοθέτη, βραβευμένο στη Δράμα για την καλύτερη βαλκανική ταινία: «Το ΚΑΤΟΪ». Θα μεταδοθούν αποσπάσματα.
  • Στις 19.00 «Auto Sprint Live». Καλεσμένοι της εκπομπής η αλυτάρχης των ράλι Ακρόπολης 2003 Αντίτα Πασαλή, η Κατερίνα Χαλιβελάκη, νέα πρόεδρος του αγωνιστικού τμήματος της ΕΛΠΑ και ο Φ. Τζαφεράκος, συνοδηγός αγώνων ράλι. Συζητούν για τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΛΠΑ, το ράλι Ακρόπολης 2003 και τον πρώτο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος Ράλι Ποσειδώνιο. Επιμέλεια - παρουσίαση Στράτος Φωτεινέλης, Κώστας Πατσουρέας.
  • Στις 23.00 «Σαλβαντόρ Νταλί». Με αφορμή την έκθεση ζωγραφικής με έργα του Σ. Νταλί, στο μουσείο κυκλαδικής τέχνης, ο «902» επιχειρεί να ρίξει μια τηλεοπτική ματιά στα κινήματα της τέχνης των αρχών του αιώνα, που αμφισβήτησαν το πολιτιστικό εποικοδόμημα του παρελθόντος, αλλά οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο. Μέσα απ' αυτά τα κινήματα ξεπετάχτηκε ο Νταλί. Με τη βοήθεια του ζωγράφου Γιάννη Σκαρπερού και του επιμελητή της έκθεσης Γιώργου Πλάτζου, παρουσιάζονται πτυχές του έργου και της ζωής του αμφιλεγόμενου και αντιφατικού καλλιτέχνη. Επιμέλεια - παρουσίαση Παύλος Ρούφας.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ