Πέμπτη 20 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ
Εξι ώρες κατέθετε χτες ο Γρ. Μιχαλόπουλος

Για έξι ώρες κατέθεσε χτες ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Δ. Παπαγγελόπουλου ο εκδότης Γρ. Μιχαλόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, η χτεσινή κατάθεση του εκδότη της «Ελεύθερης Ωρας» περιστράφηκε γύρω από τις καταγγελίες της οικογένειας Αγγελόπουλου (Θόδωρου και Γιάννας) και του επιχειρηματία Αρ. Σαλιαρέλη.

Κατά την έξοδό του από το γραφείο του εισαγγελέα, ο Γρ. Μιχαλόπουλος αρνήθηκε να προβεί σε οποιαδήποτε δήλωση στους δημοσιογράφους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εισαγγελικός λειτουργός Δ. Παπαγγελόπουλος μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του Γρ. Μιχαλόπουλου ίσως να διαχωρίσει την υπόθεση των εκβιασμών σε ό,τι αφορά τον εκδότη της «Ελεύθερης Ωρας» και να συνεχίσει την έρευνα κατά το σκέλος που αφορά καταγγελίες για άλλα πρόσωπα. Αν τελικά ο Δ. Παπαγγελόπουλος επιλέξει αυτή τη λύση, αναμένεται τις επόμενες μέρες να συντάξει το πόρισμα σχετικά με την υπόθεση Μιχαλόπουλου.

Στο μεταξύ, ο Γρ. Μιχαλόπουλος και κατά τη χτεσινή του κατάθεση αρνήθηκε όσα του καταλογίζει ο επιχειρηματίας Θ. Αγγελόπουλος με τη σύζυγό του Γιάννα και υποστήριξε ότι δεν έχει καμιά σχέση με όσα αναφέρονται στο ημερολόγιο του Δ. Αγγελόπουλο, ο οποίος δολοφονήθηκε από την «17 Νοέμβρη». Σχετικά με τις καταγγελίες του Αρ. Σαλιαρέλη, ο εκδότης της «Ελεύθερης Ωρας» Γρ. Μιχαλόπουλος φέρεται να επανέλαβε στον εισαγγελέα τους ισχυρισμούς που έχει διατυπώσει σε δηλώσεις του, ότι δηλαδή δεν είχε ποτέ ιδιαίτερη σχέση μαζί του και αρνήθηκε όσα είπε σε βάρος του ο επιχειρηματίας Αρ. Σαλιαρέλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ