Πέμπτη 20 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Τους ξύπνησαν οι. φωνές

Πολύ πριν το παιχνίδι με το Ηράκλειο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς φώναζε στους παίκτες του να δείξουν τη δέουσα προσοχή στους Κρητικούς. Οταν ξεκίνησε ο αγώνας, νωρίς - νωρίς διαπίστωσε ότι κανένας δεν είχε καταλάβει τα λόγια του. Η νίκη βέβαια ήρθε για τον Παναθηναϊκό με 89-67, αλλά πριν από αυτό χρειάστηκαν οι φωνές του «Ζοτς», που έβλεπε τους αντιπάλους να έχουν πάρει τα ηνία του αγώνα στο ξεκίνημα (10-5, 19-16) με κορυφαίο τον Μπένερμαν. Οι γηπεδούχοι αποκατέστησαν την τάξη στο ημίχρονο, όταν χάρις στην ευστοχία των Μίντλετον και Κουτλουάι απέκτησαν για πρώτη φορά διαφορά +7 πόντων (44-37). Στο ξεκίνημα της επανάληψης η... αφλογιστία του Μπένερμαν και το ξύπνημα των γηπεδούχων έφερε τον Παναθηναϊκό με μια διαφορά +18 πόντους (68-50) στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Στην τελευταία περίοδο όμως οι Κρητικοί με αντεπίθεση και ένα σερί 10-0 μείωσαν το σκορ σε 68-60, αλλά μέχρι εκεί, αφού το «τριφύλλι» ανέκαμψε για μια ακόμη φορά φθάνοντας τελικά στη νίκη.

Με τη φόρα της νίκης επί της ΑΕΚ το Περιστέρι πέρασε και από τη Νέα Φιλαδέλφεια επικρατώντας του Ιωνικού με 86-83. Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη για δεύτερη συνεχόμενη φορά έδειξε σθένος σε ένα παιχνίδι ντέρμπι που πήγαινε πόντο - πόντο, κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία στιγμή.

«Φορτσάροντας» στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου πήρε και το σημαντικό προβάδισμα στο σκορ, ο Πανιώνιος δε δυσκολεύτηκε τελικά να επικρατήσει του Αμαρουσίου στη Νέα Σμύρνη με 104-79.

Αν και χωρίς το βασικό του ατού, τον Παναγιώτη Λιαδέλη, ο Μακεδονικός δε δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Νήαρ Ηστ με 89-69.

  • Εν μέσω των καταγγελιών του Ολυμπιακού για την απαγόρευση να χρησιμοποιήσει τις ξύλινες εξέδρες του κλειστού στον Κορυδαλλό διεξάγεται σήμερα στο «Ιβανώφειο» το τελευταίο παιχνίδι της αγωνιστικής μεταξύ του Ηρακλή και του Ολυμπιακού. Στόχος των φιλοξενούμενων είναι η νίκη που θα αποτελέσει τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο, αλλά θα τους φέρει και σε απόσταση μόλις ενός βαθμού από την ΑΕΚ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ