Παρασκευή 21 Φλεβάρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Αυθαιρεσίες της «Διεθνούς Ενωσης»

Κυβέρνηση και ασφαλιστικές εταιρίες εδώ και μερικά χρόνια μάς έχουν ταράξει με τις ανατιμήσεις στα ασφάλιστρα των ΙΧ. Κυβέρνηση και ασφαλιστικές εταιρίες έχουν βαλθεί, μάλιστα, να μας πείσουν ότι οι ανατιμήσεις είναι για το καλό μας γιατί έτσι, λέει, οι εταιρίες αποκτούν ευρωστία και οι αποζημιώσεις θα δίνονται αυτόματα. Η ευρωστία εξασφαλίστηκε και με το παραπάνω, αλλά τα υπόλοιπα αποδεικνύονται πάλι φούμαρα.

Αυτή τη φορά, όπως μας καταγγέλλεται -και με συγκεκριμένα, μάλιστα, στοιχεία- η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ, επιχείρηση που σε κάθε περίπτωση λειτουργεί με τις ευλογίες της κυβέρνησης, στην πραγματικότητα αρνείται να αποζημιώσει για τις ζημιές που υπέστη μοτοσικλετιστής, όταν τον τράκαρε όχημα που ήταν ασφαλισμένο στην εταιρία. Ο οδηγός του ΙΧ έκανε δήλωση αναγνωρίζοντας την ευθύνη του, ο αστυνομικός που κατέγραψε το συμβάν επίσης μιλάει για ευθύνη του οδηγού, ο πραγματογνώμονας της εταιρίας κατέγραψε τις ζημιές που υπέστη η μοτοσικλέτα, αλλά εδώ και τρεις μήνες η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ, δεν έχει καταβάλει τη σχετική αποζημίωση.

Αλήθεια, τι λέει η κυβέρνηση για τέτοιου είδους αυθαιρεσίες; Τι απαντά ο αρμόδιος υφυπουργός Ανάπτυξης; Τι θα κάνει προκειμένου να καταβληθεί «εδώ και τώρα» η αποζημίωση;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ