Σάββατο 1 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Ευρωπαϊκή πρόκληση

Την πιο κρίσιμη «μάχη» στην ιστορία του δίνει σήμερα στις 19:00 η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Φιλίππου. Οι Ημαθιώτες υποδέχονται στο «Φιλίππειο» την τουρκική Μπεσίκτας για τη φάση των «8» του Τσάλεντς Καπ και έχουν ως μόνο στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους δίνει το δικαίωμα να ελπίζουν για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, στον επαναληπτικό που θα γίνει στη γειτονική χώρα.

Ο προπονητής του Φιλίππου Νίκος Μάντζιος δήλωσε για το σημερινό παιχνίδι: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να έχουμε απόλυτη σοβαρότητα στο παιχνίδι μας για να πετύχουμε ένα θετικότατο αποτέλεσμα που θα μας επιτρέψει στη ρεβάνς να επισφραγίσουμε την πρόκριση». Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του παίκτη της ομάδας από τη Βέροια, Στέφανου Σουγγάρα, που επισήμανε τη σημαντικότητα του αγώνα και την ανάγκη να πάρει η ομάδα του την πρόκριση από την πρώτη αναμέτρηση.

Απόντες από τη σημερινή «μάχη» θα είναι ο Σανίκης, που είναι τραυματίας, ενώ η συμμετοχή του Σουγγάρα είναι αμφίβολη.

  • Σήμερα θα διεξαχθεί και η πρώτη αγωνιστική της β΄ φάσης. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα έχει ως εξής: (18:00) Αρχέλαος - ΠΑΟΚ, (20:00) Αρης Ν. - Αθηναϊκός και (20:30) ΣΑΚΑ - Ιωνικός. Αύριο θα διεξαχθεί το παιχνίδι μεταξύ του Πανελληνίου με τον Δούκα (16:00 ΕΤ-3).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ