Σάββατο 1 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΡ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑΣ
Δικομματικός «καβγάς» της... «κατσαρίδας»

Οδηγίες προς Καραμανλή για το πώς πρέπει να λειτουργεί ένας... πρωθυπουργός

Αφορμή για δικομματικό «καβγά» αποτέλεσε η χτεσινή ομιλία Καραμανλή, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε ότι ο αρχηγός της ΝΔ είναι «"κολλημένος" με το χτες και το παρελθόν της παράταξής του». Ο Χρ. Πρωτόπαππας είπε ότι ο Κ. Καραμανλής πορεύεται «ως έτυχε, χωρίς πρόγραμμα, δέσμιος των επικοινωνιολόγων του, εναλλασσόμενος μεταξύ της πολιτικής της "κατσαρίδας και της λακκούβας"».

Κατά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η ΝΔ «προσπαθεί να εμφανίσει την Ελλάδα γκρίζα και μαύρη, αδιαφορώντας για το ότι δημιουργεί ένα δήθεν κλίμα παρατεταμένης εκλογικής περιόδου, που μπορεί να έχει αρνητικές συνέπειες στην οικονομία».

Παράλληλα ο Χρ. Πρωτόπαππας υπέδειξε στον Κ. Καραμανλή πώς πρέπει να πολιτεύεται ένας... πρωθυπουργός (!), λέγοντας ότι «μια κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός πρέπει να δίνουν λύσεις στα προβλήματα και όχι να αρκούνται (όπως ο Κ. Καραμανλής) στις διαπιστώσεις και τις καταγραφές. Μια κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός - συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος - πρέπει να έχουν συγκεκριμένες προτάσεις και παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και όχι να "χαϊδεύουν αυτιά"», όπως κάνει ο αρχηγός της ΝΔ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ