Τετάρτη 5 Μάρτη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 37
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Η Βιλερμπάν και η... λάσπη

Τι σημασία έχει εάν ο αγώνας με τη Βιλερμπάν έχει την κρισιμότητά του; Από την Κυριακή ο Λευτέρης Σούμποτιτς έχει και μερικά ακόμη προβλήματα που τον καίνε... Και σίγουρα δε θα μπορούσε να τα... θάψει μέσα του. Το αντίθετο μάλιστα. Ποιος είδε τον «Πίξι» και δε φοβήθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για το σημερινό αγώνα στον Κορυδαλλό κόντρα στους Γάλλους (21.00 ΤV MAGIK).

Και για να ακριβολογήσουμε, ο τεχνικός του Ολυμπιακού ως γνωστόν, τα έχει με τη διαιτησία στον αγώνα κόντρα στον Μακεδονικό (όπου η ομάδα του έχασε) και για άλλη μια φορά χτες ξέσπασε. «Τέρμα η λάσπη και τα ψέματα». Κοιτάξτε τη στατιστική για την ομάδα με τα περισσότερα φάουλ. Εμείς είμαστε. Ξεκινάει ένα παιχνίδι και με το καλημέρα, βασικοί μας παίκτες φορτώνονται με φάουλ. Την Τετάρτη στην κλήρωση των διαιτητών, θα παρουσιάσουμε στοιχεία για να προστατεύσουμε την ομάδα. Αν θέλετε να δούμε τις κασέτες των δυο παιχνιδιών με τον Μακεδονικό, τον Παναθηναϊκό, τον Ηρακλή, την Ολύμπια κ.ά. Πρώτη και τελευταία προειδοποίηση σε θεσμικούς παράγοντες και μη. Με κάθε νόμιμο μέσο θα προστατεύσω τους παίκτες μου. Ο πόλεμος δε γίνεται μόνο κατά του μπάσκετ, αλλά κυρίως κατά του προέδρου του κ. Κόκκαλη. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει μπάσκετ και αγαπάει την ομάδα. Οσο είμαι σ αυτό το τιμόνι, δε θα επιτρέψω καμία ύποπτη μεθόδευση σε βάρος μας», τόνισε μεταξύ άλλων πολλών ο Σούμποτιτς.

Πέρα απ' όλα αυτά όμως, υπάρχει και ο αγώνας κόντρα στη Βιλερμπάν και φυσικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και σε αυτόν: «Είναι πολύ σημαντικός αγώνας για μας. Ξεκινήσαμε με εκτός έδρας νίκη και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Οταν αντιμετωπίσαμε τη Βιλερμπάν την πρώτη φορά, ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα του ομίλου. Στη Γαλλία χάσαμε εύκολα, έχοντας και τους δυο τραυματισμούς. Εχει κάποια σοβαρά προβλήματα τραυματιών μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα που είχε για το κύπελλο, ωστόσο δεν παύει να είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στη δεύτερη φάση της Ευρωλίγκα. Πρέπει να καταβάλλουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια».

Στα αγωνιστικά, προβλήματα δεν υπάρχουν, ενώ πλέον δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η αλλαγή του Κένι Μίλερ με τον Σάβο Τζιγκάνοβιτς.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ